تکنولوژی

کمک به فقرا با کامپيوتر

ايسنا- رييس شركت مايكروسافت در يك سخنراني خطاب به دانشجويان دانشگاه شيكاگو اظهار كرد كه كمك به مردم فقير فراهم ساختن رايانه‌هاي ارزان‌قيمت نيست.
به گفته‌ي بيل گيتس، فراهم كردن رايانه‌ي ارزان قيمت به مردم فقير جهان هيچ ارزشي براي دو ميليارد مردم فقير جهان ندارد؛ آن‌ها، برق، معلم، كتاب و اتصال به شبكه‌ ندارند و بهترين فن‌آوري براي آن‌ها واكسيناسيون است.
اين نظريه‌پرداز نرم‌افزاري كه به نحوه‌ي استفاده از رايانه‌هاي شخصي شكل داد، در تابستان جاري به كار تمام وقت در شركتي كه يكي از پايه‌گذاران آن بود پايان مي‌دهد.
وي رييس مايكروسافت خواهد بود اما وقت خود را به امور بشردوستانه اختصاص خواهد داد كه به احتمال زياد بينش وي در اين امور تاثير بزرگ‌تري خواهد داشت.
بنياد بيل و مليندا گيتس از زمان آغاز به كار در سال ‌١٩٩٤ بيش از ‌١٦ ميليارد دلار كمك كرده و به تازگي يك كمك ‌٧/٣٨ ميليارد دلاري داشته است و كمك‌هايش را به صورت داخلي براي كمك به آموزش و به صورت بين‌المللي براي مبارزه با بيماري در ميان فقيرترين كشورهاي جهان توزيع مي‌كند.
بر اساس اين گزارش براي دانشجويان شركت كننده در سخنراني بيل گيتس، تلاش اخير مايكروسافت براي به دست آوردن ياهو مهم نبود بلكه اين عده به شدت علاقه‌مند بودند كه بدانند چگونه فن‌آوري مي‌تواند به كشورهاي در حال توسعه كمك كند يا اگر فن‌آوري اين اندازه بزرگ است، چرا برخي اساتيد نمي‌دانند چگونه يك ايميل را باز كنند.
با اين حال گيتس، نرم‌افزار را رها نخواهد كرد و عنوان فعلي وي در مايكروسافت مدير معماري نرم‌افزار بوده و او هم‌چنان به بهبود سيستم عامل علاقه‌مند است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا