ایران

۵۰۰ هزار شکایت از مبالغ خدمات ارزش افزوده به ثبت رسید

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد آذری جهرمی در اینستاگرام گفت: سوءاستفاده و دست کردن در جیب ضعیف‌ترین قشرهای جامعه، سنگدلی می‌خواهد. همه تلاش‌های ما در راستای ساماندهی این فضا صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در راستای شفاف سازی و اطلاع مردم از مبالغی که طی ۳ سال برای خدمات ارزش افزوده موبایل پرداخت کردند، کد دستوری *۸۰۰*۶# را به مردم معرفی کردیم، افزود: تاکنون بیش از ۳ و نیم میلیون نفر از ما استعلام کرده‌اند و نزدیک به ۵۰۰ هزار شکایت از استان‌های مختلف برای خدمات ارزش افزوده ثبت شده است.

وزیر ارتباطات ادامه داد: طبیعتا ما این شکایت‌ها را پیگیری می‌کنیم که به سرانجام برسانیم و تلاش می‌کنیم بعد از ارجاع این پرونده‌ها به دستگاه قضایی و صدور احکام لازم، منابعی که از جیب مردم رفته را بازگردانیم.

آذری جهرمی با بیان اینکه امکان ثبت شکایت از سامانه ۸۰۰۷ برای کاربران وجود دارد، از همه مردم خواست با استعلام از این کد دستوری از مبالغ ارزش افزوده خود آگاهی یابند و بدانند چه میزان از این مبالغ با اراده و چه میزان خارج از اراده به دلیل عضویت در این خدمات، از حساب آنها کسر شده است.

وی گفت: ما این شکایت ها را به قوه قضاییه ارسال می کنیم و با صدور حکم لازم، امیدواریم بتوانیم این مبالغ را به مردم بازگردانیم.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه شرکتهای «وس» اظهار داشته اند که ۱۳ هزار میلیارد تومان از این بازار درآمد داشتند گفت: برای پایان دادن به این کلاهبرداری ها، مصوباتی داریم که تا یک تا دو هفته آینده به سرانجام می رسد.

به گزارش مهر، اواسط این هفته، وزیر ارتباطات با اعلام کد دستوری «ستاره ۸۰۰ ستاره ۶ مربع» از مشترکان تلفن همراه خواست تا با شماره گیری این کد دستوری از میزان مبلغی که طی ۳ سال گذشته بابت خدمات ارزش افزوده به اپراتورها پرداخت کرده اند، با خبر شوند.

چندی است که وزیر ارتباطات شفاف سازی ارائه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه (VAS) که از سوی اپراتورها و با حضور شرکتهای ثالث ارائه کننده این خدمات عرضه می شود قصد پایان دادن به این بازار را دارد.

آذری جهرمی ارزش بازار خدمات VAS را حدود ۲۶۰۰ میلیارد تومان برآورد می کند و به دلیل مشکلاتی از جمله کلاهبرداری و سوءاستفاده از ناآگاهی کاربران که توسط خدمات دهندگان ارزش افزوده ایجاد شده، قصد دارد این خدمات را پایان دهد.

وی دلیل تعطیلی بازار کسب و کارهای ارزش افزوده را اجحاف حقوق کاربران و تخلف و کلاهبرداری شرکتهایی عنوان کرده که این بازار را در اختیار گرفته اند و تاکید دارد که مهمترین موضوع در برخورد با VAS ، حق الناس است که از سوی این شرکتها نادیده گرفته می شود.

خبرگزاری مهر

‫2 دیدگاه ها

  1. متاسفانه خیلی دیر و بعد از چند سال به فکر این قضیه افتادند ..صدا و سیما دنبال منفعت طلبی بود و بدون اجازه مشترکین را عضو میکرد و ماهانه مبالغ نجومی را از مشترکین کلاه برداری میکرد.. مثل قضیه پدیده شاندیز که صدا و سیما صرف گرفتن پول تبلیغات باعث زیان خیلی افراد شد.. باید جلوی این کلاه برداری و منفعت طلبی صدا و سیما گرفته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا