تکنولوژی

ربات‌های تماشاگرنما وارد ورزشگاه‌ها می‌شوند

 
تولیدکنندگان امیدوارند این روبات‌ها بتوانند شور تازه‌ای به ورزشگاه‌ها بدهند
 
یک تیم بیس‌بال کره‌ای تلاش می‌کند تا با آوردن روبات‌های تماشاگر، راه جدیدی برای بهبود جوّ ورزشگاه‌ها ارائه دهد.
 
هوادارن تیم “عقاب‌های هانوا” که نمی‌توانند در ورزشگاه حضور داشته باشند، از راه اینترنت می‌توانند این روبات‌ها را هدایت کنند.
 
این روبات‌ها می‌توانند تشویق کنند، سرود بخوانند و حتی موج مکزیکی به راه بیاندازند اما نمی‌توانند به زمین بریزند.
 
یک کارشناس می‌گوید برای باشگاه‌های حرفه‌ای مهم است که به هوادارانشان بخت بیشتری برای ‘حضور’ بدهند.
 
مت کاتلر، سردبیر کلیک اسپرت بیزینس اینترنشنال به بی‌بی‌سی گفته است: “این دقیقا همان وضعیتی بود که تیم‌های فوتبال درجه یک با آن مواجه بودند. اگر شما به باشگاه‌های بزرگ دقت کنید، می‌بینید که نمی‌توان بلیت‌های فصل را تهیه کرد. مجبورید که در فهرست انتظار بمانید. حالا پتانسل کسب درآمد هم وجود دارد. شما می‌توانید هزینه‌ای بگیرید، حتی به میزان کم، تا به هواداران چشم‌انداز متفاوتی بدهید.”
 
جوجه‌ها
 
چندان آسان نیست که هوادار “عقاب‌های هانوا” باشید. در پنج سال گذشته بیش از ۴۰۰ نفر نتوانستند در میان هواداران باشند. هواداران بسیاری با آنها ابراز هم‌دردی می‌کنند و آنها را به نام مستعار قدیسان بودا می‌نامند.
 
هواداران می‌توانند تصویر خود را روی روبات بارگذاری کنند تا به نمیاندگی از آنها در ورزشگاه حضور داشته باشند.
 
هرچند هواداران تیم رقیب نام غیردوستانه جوجه‌های هانوا را به آنها اطلاق می‌کنند.
 
اما کسانی که نمی‌توانند به ورزشگاه بیابند، حالا گزینه‌ای به شکل یک روبات دارند که به جایشان در آنجا حضور داشته باشند. آنها می‌توانند حرکات آنها را هدایت و در عین حال چهره خود را روی آن بارگذاری کنند.
 
ورزش برای همه
 
در حالی که روبات‌های پشتیبان هانوا به عنوان یک راه گریز از سوی هواداران پر و پا قرص ورزش‌ها مورد قبول واقع نمی‌شوند، راه حل جدی دیگری هم پیگیری می‌شود تا افراد بیشتری بتوانند تجریه حضور در مسابقات را داشته باشند.
 
ژاپن که نتوانست میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ را از آن خود کند، امیدوار بود که بتواند مسابقات زنده را در نقاط دیگر به کمک فناوری تمام‌نگاری یا هولوگرافیک بازسازی کند. این به معنای آن است که در تئوری می‌توان چند ورزشگاه را پر از هوادار کرد تا همان مسابقه را هم‌زمان تماشا کنند.
 
زمانی که میزبانی ژاپن منتفی شد و فیفا آن را به قطر واگذار کرد، راه توسعه این ایده هم متوقف شد.
 
کارشناسان مستقل در این که واقعیت مجازی بتواند درست کار کند، شک و تردید داشتند اما در عین حال این جاه‌طلبی را ستودند.
 
فناوری‌های ساده افزوده‌شده به ورزشگاه‌ها و میادین ورزشی، همین الان هم چگونگی لذت بردن از مسابقات ورزشی را تغییر داده‌اند.
 
آقای کاتلر می‌گوید: “در مدت زمان کوتاهی، بیشتر ورزشگاه‌های لیگ برتر، وایفای خواهند داشت. هر کسی که یک گوشی هوشمند همراه خود داشته باشد، چیزهای دیگری را هم بررسی می‌کند. روزهایی که مردم به طور کامل مجذوب بازی می‌شدند، سپری شده است.”

منبع : بی بی سی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا