تکنولوژی

سيستم‌هاى بى‌سيم بازار آسيا را تسخير مى‌كنند:آغازى بر ‌پايان لپ‌تاپ‌ها

دنیای اقتصاد – گاهى يا بهتر است بگوييم اغلب اوقات اينكه تمام آنچه اطلاعات مورد نياز شما به حساب مى‌آيند، هميشه همراهتان است بيشتر از حدى كه تصور مى‌شود مى‌تواند در بالا بردن حس اعتماد به نفس تاثير داشته باشد. موضوعى كه به هر حال روى بازده فكرى و كارى موثر بوده و درست به همين دليل هم هست كه شكل يك دغدغه را پيدا كرده است. دغدغه‌اى كه با پيشرفت تكنولوژى و ابزار آن باعث توليد سيستم‌هاى مختلف قابل حمل شده است. روندى صعودى كه شايد بتوان لپ‌تاپ‌ها را نقطه عطف آن محسوب كرد. حالا با گذشت زمان و گسترش ميزان ارتباطات ديجيتال در سرتاسر دنيا، قابليت‌هاى استفاده از سيستم‌هاى بى‌سيم (Wireless) هم افزايش پيدا كرده‌‌اند. جريان روبه‌رشدى كه به تدريج باعث حذف ابزارها و دستگاه‌هاى قابل حمل از بازار به‌خصوص لپ‌تاپ‌ها مى‌شود.

در اين ميان مثل اينكه استفاده از تكنولوژى بى‌سيم (Wireless) براى كاربران كشورهاى آسيايى نسبت به كشورهاى ديگر جذابيت‌هاى بيشترى را به همراه داشته، تا جايى كه بازار اين سيستم‌ها در اين كشورها به رشد قابل توجهى رسيده است. البته چنين رشدى توسط تحليلگران، سرمايه‌گذاران و حتى شركت‌هاى توليد قطعات سخت‌‌افزارى هم پيش‌بينى شده بود.

اين روزها اخبار جالب‌تر هم شده‌اند. ديگر شنيدن اينكه در هند 50ميليون نفر كاربر تلفن همراه وجود دارد كه اين عداد در طول يك ماه دوميليون نفر هم افزايش پيدا كرده‌اند، عجيب به نظر نمى‌رسد. حالا بايد منتظر اتفاقات بزرگ‌تر و مهم‌تر هم باشيم. مثل اينكه كره‌اى‌ها تصميم دارند باز هم يك قدم جلوتر باشند. آنها برنامه‌ريزى كرده‌اند تا ماه آوريل آينده شبكه بى‌سيم موسوم به

مثل هميشه اين تقاضاى كاربران و مصرف‌كنندگان است كه به توليدكنندگان و فعالان بازار جهت مى‌دهد. اين روزها علاقه كاربران به در دسترس بودن اطلاعات و داده‌هاى مورد نيازشان در هر زمان و مكان، شركت‌هاى توليدكننده را به سمت توليد دستگاه‌هاى دستى و قابل حمل قدرتمند و با كيفيت بيشتر سوق داده است. دستگاه‌هايى كه علاوه بر استفاده‌هاى كاربرى بتوانند قابليت‌هاى سرگرمى را هم ايجاد كنند.

ويشال گوندال مدير شركت كه در زمينه توليد بازى‌هاى تلفن‌هاى همراه فعاليت مى‌كند، در اين رابطه مى‌گويد:

اين در حالى است كه بر اساس آمار، فروش لپ‌تاپ‌ها در سال 2004 حدود 6/24درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده بود. در مقابل اين سهم براى فروش كامپيوترهاى شخصى 7/11درصد بوده است. در واقع اين آمار مربوط به روزهاى اوج لپ‌تاپ‌ها هستند. روزهايى كه شايد حالا كم‌كم به آخر عمر خود مى‌رسند. حالا ديگر كاربران ترجيح مى‌دهند هزينه خريد لپ‌تاپ‌ها را به خريد نسل جديد گوشى‌هاى موبايل اختاص دهند.

چارلز يانگ، مدير شركت چينى

در حالى كه بازار ارتباطات بى‌سيم (wire less) روز به روز داغ‌تر مى‌شود، درگيرى‌ها بين شركت‌ها و اپراتور هاى تلفن‌همراه هم بالا گرفته است. شركت‌ها و موسسات ارائه اپراتورهاى تلفن‌همراه معتقدند كه آنها توانسته‌اند با عرضه خطوط اينترنت بى‌سيم ميزان تقاضا را در بازار افزايش دهند. در مقابل شركت‌هاى توليدكننده ابزار و دستگاه‌هاى مطابق با تكنولوژى بى‌سيم سعى دارند ثابت كنند كه آنها با توليد محصولات با كيفيت اين رشد را در بازار به وجود آورده‌اند. با اين همه يانگ معتقد است كه بهترين راه براى در اختيار گرفتن بازار سيستم‌هاى بى‌سيم (wireless) استفاده همزمان و همراه چهار عامل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا