تکنولوژی

هشدار: ايميل عکس برهنه، ويروس است

کامتونت – به گزرش سيليکون، يک شرکت ضد ويروس هشدار داده است که مراقب ويروسى باشيد که در وراى يک تصوير برهنه نهفته است. گفته ميشود که تهديد اين ويروس در سطح پايينى ارزيابى شده است اما در هر صورت با نزديک بودن تعصيلات کريسمس مراقب باشيد که ايميلى با هدف تشويق شما به ديدن اين تصوير، گولتان نزند.

شرکت ضد ويروس Sophos درباره اين ويروس ميگويد که کرم ماسلون (Maslon) زيربناى سياسى دارد زيرا ماشين آلوده اقدام به انجام يک حمله نوع DoS يا Denial-of-Service برضد وب سايتهايى ميکند که متعلق به جدايى طلبان چچن است.

سيمانتک ميگويد که ويروس ماسلون از نوع کرمهاى ارسال کننده انبوه ايميل است که يک راه نفوذ ر کامپيوتر آلوده باز کرده و سيستم را به خدمت ميگيرد. اين کرم کامپيوترى با استفاده از يک keylogger اقدام به دزديدن password ميکند و سپس سعى ميکند چندين حمله متوالى به برنامه هاى فايروال و ضدويروس موجود در کامپيوتر آلوده انجام دهد.

ويروس ماسلون با بررسى آدرسهاى ايميل موجود در کامپيوتر، خود را به بعضى از جمله شرکتهاى ضدويروس مانند Sophos و سيمانتک و پاندا ارسال نميکند و انها را در ليست سياه خود دارد.

اين ويروس تحت ايميلى با موضوع 123 يا 1234 و با فايل پيوستى بنام playgirls2.exe و يا playgirls_2.exe به دستتان ميرسد.

به گفته Sophos اين ويروس تا اولين روز هر ماه منتظر ميماند و سپس سعى ميکند يک حمله DoS با هدف غرق کردن وب سايتهاى تحت حمله با ترافيک اينترنتى، انجام دهد.

در همین حال خبر دیگری نیز حاکی است که یک ویروس جدید اقدام به دزدیدن اطلاعات بانکی افراد می کند.

به گزارش cooltech، يک شرکت ضدويروس هشدار داده است که ويروس جديدى که اقدام به دزديدن ضربه هاى روى کيبورد، برداشت password ها و شماره حسابهاى بانکى ميکند از طريق ايميلها به گردش درآمده و با مطرح کردن خود بنام Screensaver معروف Lycos سعى در حمله دارد.
شرکت ضد ويروس F_Secure ميگويد اين اسب تروا از روز دوشنبه حمله را آغاز کرده است. موضوع ايميلى که دريافت ميکنيدBe the first to fight spam with Lycos screen
است و پيوستى دارد بنام Lycos screensaver to fight spam

به محض برداشت این ویروس، بصورت خودکار یک برنامه جاسوسی بنام Perfect keylogger که ضربه های کیبورد را برمیدارد تا اطلاعات شخصی مانند password و شماره حساب بانکی را بدست آورد، اجرا میشود.
این ویروس خود را متصل به یک آدرس ایمیل در اندونزی معرفی میکند.
اسکرین سیور واقعی Lycos برنامه ای را اجرا میکند که به سایتهای ارسال کننده اسپم حمله کرده و به نظر میرسد که این ویروس هم، کار این سایتها باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا