تکنولوژی

ساخت تبلت ايرانی از سوی جی ال ایکس

موبنا- مدیرفروش شرکت تولیدکننده گوشی‌های جی ال ایکس از عرضه تبلت این برند ایرانی خبر داد.

” مهدی بهوندی” مدیر فروش این شرکت در گفت وگو با خبرنگار موبنا اظهار داشت:‌ یکی از خصوصیات تبلت استفاده همیشگی از اینترنت است که هم باید از طریق سیستم وایرلس امکان پذیر باشد هم از طریق سیمکارت که متاسفانه بیشتر تبلت‌های موجود در بازار قابلیت استفاده از سیمکارت را ندارند ویا باید از طریق دانگل این امر صورت پذیرد.

وی افزود: با توجه به رشد شبکه های تلفن همراه و ارتقاء به نسل سوم و استفاده از پهنای باندهای بالای اینترنتی روی سیم کارت و یا استفاده از تماس‌های تصویری لذا تبلت ها باید داری خصوصیت پشتیبانی از این سیم کارتها باشند.

وی تصریح کرد: تبلت جدید این برند دارای قابلیت استفاده از دو سیمکارت،‌ استفاده از سیمکارت‌های نسل سوم جهت اتصال اینترنت پر سرعت، دارای بلوتوث برای استفاده از لوازم جانبی و انتقال فایل، دارای اپلیکشن سنتر جی ال ایکس ورژن 2 با قابلیت دانلود بیش از 5000 نرم افزار رایگان و سی پی یو1 دو هسته ای است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا