اعضای هيات مديره انجمن شرکت های انفورماتيک انتخاب شدند
ایسنا – طى برگزارى مجمع عمومى انجمن شركتهاى انفورماتيك، اعضاى هيات مديره، بازرس و كميتهى حل اختلاف انجمن شركتهاى انفورماتيك ايران انتخاب شدند.
به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزارى دانشجويان ايران، در اين جلسه كه ”يكشنبه” با حضور ”مهندس جهانگرد” دبير شوراى عالى اطلاع رسانى و نمايندگان شركتهاى عضو انجمن شركتهاى انفورماتيك ايران برگزار شد، نتايج انتخابات هيات مديره اعلام شد.
”مهندس سهيل مظلوم واجاري” با 232 راى، ”مهران خوانسارى ابيانه” با 213 راى، ”پرويز رحمتي” با 196 راى، ”محمد حسن برادران قاسمي” با 189 راى، ”كاظم آيت الهي” با 169 راى، ”ناصر على سعادت” با 166 راى و ”محمد باقر اثنى عشري” با 156 راى به عنوان اعضاى اصلى و ”فرزاد فروردين” و ”جاويد شهرياري” به عنوان اعضاى على البدل انجمن انتخاب شدند.
در ابتداى اين جلسه ”مهندس جهنگرد” نشست مذكور را از مهمترين نشستهاى فعالان بازار انفورماتيك ايران دانست و گفت: اين مجمع در مقطعى تشكيل مىشود كه سير تحولات IT در ايران و گسترش بازار آن در شرايط مناسبى قرار داشته و رو به رشد است و تبعا تصميمات اين نشست در سازوكار آيندهى بازار انفورماتيك نقش موثرى بر عهده خواهد داشت.
وى، ادامه داد: ما به واسطهى شكل گيرى برنامهى توسعهى كاربرى فناورى اطلاعات به تديج با ارتقاء و حرفهيىتر شدن متقاضيان و كارفرمايان دولتى كه هنوز بخش عمدهى كارها در دست آنهاست مواجه هستيم و توفيقات به دست آمده به واسطهى تحركات 2 سال اخير در كشور صورت نهادينهاى پدا كرده است. مجموعهى بحث و گفتگو و مطالعات انجام شده در برنامهى توسعهى كاربرى IT در كشور از 3 سال پيش مطرح شد و به تدريج وارد بحث كلان توسعهى ايران شد كه توانست افق 20 سالهى توسعهى ايران را كه به تصويب مراجع ذىربط رسيده، تحت تاثير خود قرار دهد.
وى، ادامه داد: چارچوب و محور كار برنامهى چهارم توسعه با عنوان توسعهى اقتصاد دانايى محور در برنامهى چهارم به گونهاى مطرح شد كه نزديك به 40 مورد از موضوعات آن به برنامههاى IT معطوف است و خوشبختانه به غير از يك مورد آن همهى 39 مورد، مورد تصويب قرار گرفته است و مىتواند افق برنامهى 5 سالهى كشور را مشخص كند.
وى، يادآورى كرد: در اندازههاى كلان و توسعهى جامعه و مجموعههاى اقتصادى در سطوح كار آمد كاربرد IT آنچه براى حضور و مديريت در بازار نياز داريم ابزار و سختافزار نيست، بلكه مجموعهى فرهنگ، سيستم، رويه و مديريت آن است كه به قدرت به كارگيرى فنآورى اطلاعات مربوط مىشود.
وى، تصريح كرد: پيش قراولان اين صنعت براى گذار به سوى عصر اطلاعات بايد زودتر از بقيه، فرهنگ عصر توسعهى دانايى محور را بپذيرند.
وى، خاطر نشان كرد: در دوران حاضر، ما از دورهى كارفرما و پيمانكار عبور مىكنيم و به سمت دورانى مىرويم كه پيمانكار و كارفرمايان سابق، به عنوان شركاء پروژى تعريف مىشوند، وجود رويهى منطقى و هدفمند، سنجشپذيرى كارها و عملكردها همراه با هدفمندى و وقتشناسى، جزء ويژگىهاى فرهنگ توسعه و عصر اطلاعات به شمار مىرود و اين نكتهاى است كه بخش مهمى از آن در مجموعهى فعاليتهاى انجمن شركتهاى انفورماتيك وجود داشت.
وى، ادامه داد: ارتقاء ظرفيتهاى فنى و آموزش نيروهاى انسانى كشور، در راستاى انجام وظيفهى سنگين از ديگر مقولات مورد نياز براى مديريت در بازار است كه بايد در بخش شركتهاى خدماتدهنده و هم در بخش كارفرمايان انجام شود، اين مقوله مستلزم مشاركت دوستانى است كه در اين حوزه فعاليت دارند.
جهانگرد، ياآور شد: افزايش ظرفيت فنى از ابتدا بايد بر اساس استانداردهاى بينالمللى و يادگيرى آداب كار و كلاس جهانى انجام شود.
وى، خاطر نشان كرد: با همدلى و همكارى براى تقسيم كار، حل و فصل مسايل و مشكلات در راستاى فرايند توسعه، موفق مىشويم تا بازارهاى توسعهى IT را دراندازههاى جهانى داراى وزن و جايگاه بدانيم.
وى، در ادامه ضمن تشكر و تقدير از اعضاى هيات مديرهى دورهى قبل، گفت: آييننامهى نظام صنفى كه با مشاركت فعال انجمن بسته شده، طى 2 روز آينده ابلاغ مىشود كه در قالب آن تمام نرمافزارهاى ايران تحت حمايت قرار گرفته و احكام زيادى در آن مبنى بر ممنوعيت كپى نرمافزارهاى ايرانى در بازارهاى داخلى و دستگاههاى دولتى را شامل مىشود.
در ادامه ”مهندس امير حسين سعيدى نائيني” رئيس هيات مديرهى سابق انجمن شركتهاى انفورماتيك ايران ضمن تشريح اقدامات و عملكرد انجمن طى 2 سال گذشته، گفت: طرح نظام مهندسى نرمافزار، معافيت مالياتى شركتهاى داراى پروانهى بهرهبردارى از توليد نرمافزار، طرح نظام صنفى رايانهيى و ارائهى پيشنويس آن به شوراى عالى انفورماتيك، طرح طبقهبندى و احراز صلاحيت شركتها، انتشار ماهنامهى تكفا،
سررسيد، نامهى انجمن و حضور در هياتهايى كه براى بررسى وضعيت اقتصادى به خارج از كشور سفر مىكردند را از جمله اقدامات انجام شده در انجمن دانست.
وى، ادامه داد: جمع آورى كمكهاى نقدى از اعضاى انجمن براى كمك به بازماندگان زلزلهى بم و انجام مذاكرات براى بر عهده گرفتن سرپرستى كودكان تيم توسط انجمن از جمله اقداماتى بود كه در انجمن انجام گرفت.
همچنين در ادامه ”دكتر دركوش” خزانهدار انجمن گزارش مالى انجمن را ارائه كرد، سپس ”مهندس شيخلري” بازرس قانونى انجمن شركتهاى انفورماتيك ايران، اظهارداشت: علىرغم پيشنهاد و پىگيرى اينجانب و با وجود توسعهى قابل ملاحظهى فعاليت انجمن تا كنون نسبت به تدوين آييننامه و روشهاى گردآورى و ثبت و ضبط اطلاعات مالى و همچنين چگونگى ارتباط شعب با دفتر مركزى اقدام مناسبى صورت نگرفته است.
وى، ادامه داد: با توجه به بودجهى مصوب سال گذشتهى انجمن در ارتباط با نمايشگاه الكامپ مغايريت قابل ملاحظهاى مابين رقم مندرج در بودجه با اقلام تحقق يافته شاهده مىشود.
وى، افزود: در سال گذشته برخى اعضاى انجمن مواردى را در ارتباط با فعالان انجمن با اينجانب مطرح و تقاضاى رسيدگى داشتند كه امكان و فرصت طرح آن در هيات مديره فراهم نشد، موضوعات مطرح شده شامل نحوهى
قيمتگذارى و مديريت نمايشگاه الكامپ 82 و چگونگى ارزيابى شركتها جهت دريافت پروانهى توليد در وزارت صنايع است.
همچنين در ادامه، از زحمات و خدمات مهندس سعيدى در دوران رياست وى در انجمن تقدير به عمل آمده و ايشان به عنوان عضو افتخارى انجمن انتخاب شدند.
لازم به يادآورى است كه ”افشين آزاد خمامي” با 123 راى به عنوان بازرس انجمن انتخاب شده و ”بهروز كتانچي” با 220 راى، ”مهرداد ذوالفقاريان” با 182 راى،”محمد تقى قلندران” با 157 و ”مسعود شكراني” با 155 راى، ”مجيد كرباسچي” و ”مرتضى آزاد” به عنوان اعضاى علىالبدل كميتهى حل اختلاف انتخاب شدند.