تکنولوژی

کناره گیری هوواوی پيگيری حقوقی می‌شود

وایمکس‌نیوز- در صورتی که شرکت هوواوی به تعهداتی که در قراردادهای خود داشته عمل نکند، می توان موضوع را به صورت حقوقی پیگیری کرد.
حسن رضوانی معاون رگولاتوری با بیان این مطلب گفت: البته باید این نکته را نیز در نظر داشت که پیگیری حقوقی تنها در صورتی به نتیجه می رسد که قرارداد فی مابین شرکت هوواوی و شرکت های ایرانی محکم، دقیق و قابل دفاع باشد.
وی افزود: معمولا در قراردادها مرجعی به عنوان مرجع حل اختلاف معرفی می شود که در صورت بروز مشکل یا اختلاف نظر به آن مرجع مراجعه می شود.
وی در پاسخ به اینکه آیا رگولاتوری بر قراردادهای منعقد شده نظارت دارد یا نه، گفت: رگولاتوری تنها بر پروانه و نحوه اجرای آن نظارت دارد و دخالتی بر قراردادهایی که دو شرکت با یکدیگر می بندند ندارد.
وی افزود: از طرفی وقتی طبق یک قرارداد تجهیزاتی به کشور وارد می شود، این تجهیزات حتما باید توسط رگولاتوری کنترل شوند و با دریافت مجوز تایید نمونه وارد شوند.
رضوانی در مورد اینکه بیانیه منتشر شده از سوی شرکت هوواوی تا چه اندازه می تواند جدی باشد و معنی خروج کامل هوواوی از ایران را دارد، گفت: در بیانیه منتشر شده توسط هوواوی تنها به این نکته تاکید دارد که این شرکت قرارداد جدیدی با شرکت های ایرانی نخواهد بست.
وی افزود: این بدان معنی است که تعهدات قبلی را به سرانجام خواهند رساند و پشتیبانی آنها را برعهده می گیرد.
وی در ادامه گفت: در هر صورت این شرکت های طرف قرارداد هوواوی هستند که باید رفتار هوواوی پس از انتشار این بیانیه را بررسی کنند.
معاون رگولاتوری گفت: ممکن است بیانیه منتشر شده فقط جنبه صوری داشته باشد و شرکت هوواوی فقط تحت فشارهای بین المللی اقدام به انتشار آن کرده باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا