تکنولوژی

تصمیم گیری‌ها در سازمان نظام صنفی جناحی است


با تشکیل هیات مدیره جدید در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای اخباری مبنی بر ادغام دو کمیسیون اینترنت و PAP به گوش می‌رسد. آقای محمدحسن شانه‌ساززاده، به عنوان عضو هیات مدیره سوم این سازمان که سال‌ها در حوزه شرکت‌های اینترنتی فعال بودید، بفرماييد عملکرد این دو کمیسیون را طی دوره گذشته چگونه ارزیابی می‌کنید؟

متاسفانه به نظر می‌رسد تصمیم‌گیری‌ها در سازمان چه در این دوره و چه در دوره گذشته حالت جناحی دارد، همین موضوع باعث شده کمیسیون‌هایی همچون اینترنت نتوانند طی دو دوره حیات خود، اقدام خاصی انجام دهند. بنابراین طبیعی است تا زمانی که سیاستگذاری‌های سازمان به صورت شخصی و جناحی دنبال شود نباید منتظرد پیشبرد اهداف بود.


فکر می‌کنید ادغام دو کمیسیون اینترنت و PAP می‌تواند راه حل مناسبی برای تامین منافع شرکت‌های اینترنتی باشد؟

در واقع این تصمیم نیز در صورت اتخاذ، اقدام کارشناسی‌نشده‌ای است که می‌تواند تبعات منفی به دنبال داشته باشد چرا که PAPها و شرکت‌های اینترنتی مانند ISPها یاVoIPها دغدغه‌ها و مسایل مشترکی نخواهند داشت و موضوع تلفیق باعث می‌شود به درستی منافع هر دو گروه شرکت‌ها تامین نشود.


فکر نمی‌کنید دو مقوله PAP و اینترنت به نوعی در یک فضا مطرح هستند؟

ممکن است بستر فعالیت هر دو گروه شرکت‌ها به نوعی با هم در ارتباط باشد اما در واقع PAPها و ISPها دو لایه متفاوت از اینترنت هستند و با ادغام دو کمیسیون تنها یک رئیس مسوول پیگیری نظرات و مشکلات خواهد شد، قطعا این موضوع امکان رایزنی کافی را از اعضای هر دو کمیسیون سلب می‌کند. تصور می‌کنم با این روند در واقع وقت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای برای شرکت‌های PAP کمتر از گذشته خواهد بود.


به نظر می‌رسد فعالیت اندک کمیسیون PAP در مقابل کمیسیون اینترنت طی دوره گذشته عاملی است که قاطبه اعضای هیات مدیره را ترغیب کرده تا این دو کمیسیون را با هم ادغام کنند. نظر شما در این رابطه چیست؟

من با این موضـوع موافـق نیستـم. در واقع فـکر می‌کـنم PAPها نسبت به مسایل صنفی خود کم‌کار نبوده‌اند بلکه به دلیل نارسایی‌های موجود، فعالیت‌های صنفی خود را کمتر از کانال سازمان نظام صنفی دنبال کرده‌اند. می‌توانم بگویم سازمان برای PAPها هیچ‌گاه یک چتر حمایتی مقتدر نبوده است.


با این تفاسیر پیش‌بینی شما درباه فعالیت آینده کمیسیون اینترنت چیست؟

به نظر می‌آید با حضور غالب نرم‌افزاری‌ها در هیات مدیره احتمال کاهش تمرکز بر کمیسیون‌هایی همچون اینترنت وجود دارد و در صورتی که به نظرات سایر اعضای هیات مدیره توجه نشود قطعا نمی‌توان شاهد افزایش فعالیت کمیسیون‌ها در این دوره بود.

منبع : عصر ارتباط

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا