تکنولوژی

۵ سال ديگر بيمارستان الکترونيکی احداث می‌شود

مهر- دبیر علمی نخستین سمپوزیوم بیمارستان الکترونیکی و تله مدیسین گفت‌: در صورتی که زیر ساختهای فنی و فرهنگی در کشور برای خدمات الکترونیک سلامت ایجاد شود کشور تا پنج سال آینده می تواند شاهد بیمارستان الکترونیک باشد.
ماشاءالله ترابی در نشست خبری این همایش با بیان این مطلب از معرفی بهترین بیمارستان ها در حوزه خدمات الکترونیکی در جشنواره این سمپوزیوم خبر داد و گفت: بیمارستان الکترونیکی دارای هشت سطح است که پایین ترین سطح آن ایجاد وبگاه بیمارستانی است و از این رو تانون بیمارستانی مجهز به تمامی این سطوح در کشور نداشته ایم.
وی خاطرنشان کرد: پرونده الکترونیک بیمار که شامل پرونده الکترونیک بهداشتی که مربوط به پیشگیری بوده و پرونده الکترونیک فردی برای بیمارستانها ایجاد شود.
ترابی اظهار داشت: تمام دانشگاه های علوم پزشکی حدود سه بیمارستان تحت پوشش خود را که در خصوص خدمات الکترونیکی در سطوح مختلف فعالیت می کنند به دبیرخانه این جشنواره معرفی کرده و قرار است از بین بیمارستان های معرفی شده در هر کدام از این سطوح، در جشنواره تقدیر شود.

وی جلوگیری از دوباره کاری و یا مداخلات درمانی و تشخیص غیر ضروری از طریق دسترسی آسان و سرع به اطلاعات الکترونیک بیماران را از راهکارهای ممکن برای کاهش هزینه ها برشمرد و گفت‌: به همین علت سازماندهی اطلاعات بیماران و توسعه یکپارچه نظام اطلاعات بالینی در قالب بیمارستان الکترونیکی برای نظام سلامت مزایای زیادی دارد.

دبیر علمی نخستین سمپوزیوم بیمارستان الکترونیکی و تله مدیسین ارتباط جدید بین بیمار و ارایه دهندگان خدمات درمانی بصورت مشارکت فعال و امکان تصمیم گیری مشترک پزشک و بیمار و امکان تبادل اطلاعات و ارتباط موثر بین پزشکان متخصص و گروه های پیراپزشکی و بخش های مختلف تشخیصی و درمانی بیمارستان را از مزایای بیمارستان الکترونیک عنوان کرد.
در دامه این نشست، محمد عرب، رئیس کارگروه تخصصی مدیریت بیمارستانی گفت: در پرونده الکترونیک سلامت تمام اطلاعات بیمار ثبت می‌شود و خدمات سازمان‌های بیمه‌گر، هزینه‌ها، کنترل و چگونگی درمان ییمار خارج از بیمارستان در چارچوب این سیستم قرار می‌گیرد.
وی اظهار داشت: بحث مربوط به زیرساخت‌های فنی و اجتماعی، اساس هر بیمارستان است و باید در کنار این امر زیرساخت فنی و آموزشی در هر بیمارستان‌ مورد توجه قرار گیرد و سازمان‌های بیمه‌ای، داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها باید به سیستم‌های جامع الکترونیک مجهز باشند و تشکیل سیستم پرونده سلامت نخستین گام در خدمات الکترونیک به شمار می‌رود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا