تکنولوژی

تلویزیون سه‌بعدی تمام LED ال‌جی در ایران رونمایی شد

نخستين تلويزيون سه‌بعدي تمام LED جهان روز گذشته در یک نشست خبری مشترک گلدیران و ال‌جی در ایران رونمایی شد.

فناوران- این مراسم با حضور اندي‌کيم، مديرکل شرکت ال‌جي در ايران، جی‌وای‌پارک، مدیر محصولات تصویری ال‌جی در ایران حسین تنهایی، قائم‌مقام مدیرعامل گلديران برگزار شد.‌

اندی کیم در ابتدای این مراسم با اشاره به اینکه ال‌جی در سال گذشته در بعضی از محصولات مانند تلویزیون‌ها، موبایل و لوازم خانگی خود را به جایگاه سوم جهان رسانده است، گفت: هدف امسال ال‌جی این است که در سال 2010 به جایگاه برترین شرکت در این زمینه‌ها دست پیدا کند.

وی افزود: ال‌جی قصد دارد براي حفظ جايگاه خود در اين بازار رو به رشد، ميزان توليد خود را تا سال 2014 به 80 ميليون دستگاه برساند و همچنين بتواند 25 درصد از سهم بازار تلويزيون‌هاي سه بعدي را در سال 2010 به خود اختصاص دهد.

به گفته مدير کل شرکت ال‌جي در ايران، ال‌جی سال گذشته 100 میلیون دستگاه LCD در جهان فروخته است و امسال قصد دارد فروش خود را 16 درصد افزایش دهد و جایگاه دوم خود را در بازار تلویزیون‌های LCD جهان محکم‌تر کند.اندی کیم با اشاره به اینکه اين استراتژي شامل برنامه‌هايي براي ايجاد خط توليد نمايشگرهاي مختلف 3D در ابعاد 42 تا 150 اينچ است، گفت: از ديگر برنامه‌هاي ال‌جی توليد و عرضه ديگر محصولات 3D مانند تلويزيون‌هاي LED، LCD، تلويزيون‌هاي پلاسما، نمايشگرهاي Blu-Ray و اولين پروژكتورهاي سه بعدي در سطح جهان با قابليت Full HD است.

وی از ورود تلویزیون سه‌بعدی ال‌جی به ایران خبر داد و گفت: اين محصول با استفاده از ساختار جديد نورهاي پس زمينه، تجربه تصاویر سه بعدي (3D) را با کیفیت بالا در اختيار بيننده قرار مي‌دهد.

به گفته کیم، این تلویزیون دارای گیرنده دیجیتال داخلی است و با سیستم پخش دیجیتال که در ایران راه‌اندازی شده سازگاری دارد.

همچنین کاوه ناظری، مسوول آموزش دفتر ال‌جی در ایران به معرفی تاریخچه فناوری سه‌بعدی و ویژگی‌های تلویزیون سه بعدی مدل LX9500 ال‌جی پرداخت.

وی با اشاره به اینکه تکنولوژی سه‌بعدی اصلا جدید نست، گفت: این فناوری سال 1844 توسط دیوید بروستر مخترع و نویسنده اسکاتلندی ابداع شد.

ناظری درباره تلویزیون سه بعدی تمامLED ال‌جی گفت: صفحه‌اي كه مستقيما پشت صفحه‌نمايش قرار دارد با ساطع كردن نورهاي LED باعث روشنايي و وضوح تصوير شده و كيفيتي بي‌نظير را فراهم مي‌كند.

وی افزود: یک صفحه نمایش 55 اینچ تمام LED دارای 1200 دیود نوری است و یک صفحه نمایش 55 اینچ LED دارای 336 دیود نوری است.

ناظری با اشاره به اینکه نسبت کنتراست تصویر این محصول 10 میلیون به یک است، گفت: اين تلویزيون به همراه فناوري 400 هرتزي TruMotion به تصوير سه بعدي عمق داده و بيننده را به ميان تصاوير مي‌برد. همچنین این تلویزیون قابلیت اتصال به شبکه‌هاي اینترنتی (NetCast)، شبکه DLNA و پشتیبانی از فناوری وایرلس را دارد و مجهز به ورودی USB و چهار ورودی HDMI است.

وی با بیان اینکه LX9500 تمام ويژگي‌هاي يك تلویزيون تمام LED را دارد، گفت: طراحي باريك و بدون لبه اين تلويزيون به همراه ضخامت 22 ميلي‌متري بدنه آن و قاب 12 ميلي‌متري فوق باريك، این محصول را متفاوت با رقبا کرده است. همچنین قابليت پشتيباني از فرمت Multi Picture و تصوير استاندارد سه بعدي از دیگر ویژگی‌های این محصول است. همچنين مصرف‌كنندگان مي‌توانند به راحتي بلافاصله بعد از تصويربرداري با يك دوربين 3D، تصوير مربوطه را مستقيما از طريق تلویزيون خود مشاهده كرده و ديگر نيازي به كامپيوتر براي تبديل تصاوير ندارند که این قابلیتی است که در ساير تلویزيون‌هاي سه بعدي جهان وجود ندارد.

ناظری با اشاره به اینکه اين دستگاه داراي يك عينك مخصوص براي مشاهده تصاوير سه بعدي است، گفت: اين عينك می‌تواند با بستن يكي از لنزهاي خود به طور همزمان با سرعت حركت فريم‌هاي تصوير، در صفحه نمايش عمق ايجاد كند. اين عينك‌ها بسيار راحت و سبك بوده و بيننده مي‌تواند براي فواصل زماني طولاني از آنها استفاده و به وسيله كابل USB براي 40 ساعت آنها را شارژ كند.

بر اساس این گزارش، گلدیران تلویزیون سه‌بعدی تمام LED ال‌جی را به همراه دو عینک در اختیار خریداران می‌گذارد و قیمت هر عینک حدود 150 هزار تومان است.

همچنین شرکت گلدیران قیمت مدل LX9500 را برای بازار ایران 25 تا 30 درصد گران‌تر از تلویزیون‌های LED معمولی اعلام كرده است.

ناظری در پاسخ به این سوال که آیا تلویزیون‌های سه‌بعدی برای سلامت انسان مضر است، گفت: تلویزیون‌هايي براي سلامت انسان خطرناکند که تصاویر دوبعدی (2D) را تبدیل به تصاویر سه‌بعدی (3D) می‌کنند اما تلویزیون‌های تمامLED ال‌جی که قابلیت پخش تصاویر سه‌بعدی را دارند هیچ عوارض جانبی ندارند.

همچنین حسین تنهایی، قائم‌مقام مدیرعامل گلدیران درباره کمبود محتوای سه بعدی در ایران و ورود زود هنگام تلویزیون سه‌بعدی گفت: توليد محتوای تصویری سه بعدي با سرعت بالایی در جهان در حال رشد است و ما به زودی شاهد آن خواهیم بود، اما نمی‌توانیم به دلیل نبود محتوا جلوی عرضه این تکنولوژی را در کشور بگیریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا