بیل گیتستکنولوژیویروس کرونا

بیل گیتس خواستار تشکیل تیم جهانی مقابله با همه‌گیری

هزینه تشکیل این تیم سالانه ۱ میلیارد دلار عنوان شده است.

بیل گیتس، مدیر سابق مایکروسافت معتقد است که همه‌گیری ویروس کرونا نوعی خوش‌شانسی برای جهانیان بود چراکه این ویروس به ما کمک کرد تا برای همه‌گیری‌های آینده که هزینه آماده‌سازی برای آن حدود یک میلیارد دلار در سال خواهد بود، مهیا شویم.

گیتس این صحبت‌ها را در جریان نشست TIME ۱۰۰ Summitمطرح کرد و تشکیل یک تیم جهانی واکنش و بسیج همه‌گیری (GERM) متشکل از ۳۰۰ متخصص بیماری‌های عفونی را پیشنهاد داد که این گروه توسط سازمان بهداشت جهانی مدیریت می‌شود.

مدیر سابق مایکروسافت با برشمردن مزایای تشکیل تیم GERM گفت: اگر به سرعت اقدام نکنید، نمی‌توانید در این زمینه اثربخش عمل کنید. بیماری‌های همه‌گیری یک معضل جهانی هستند و اگر یک کشور سهم خود را در تشخیص و مهار آن ایفا نکند، این مشکل دامن همه کشورهای جهان را خواهد گرفت.

اگرچه هزینه‌های تشکیل این گروه حدود یک میلیارد دلار در سال عنوان شده اما بیل گیتس گفت که در همه‌گیری اخیر بیش از ۱۴ تریلیون دلار به اقتصاد جهان ضربه وارد کرد. بنابراین، مزیت‌های تشکیل این گروه بسیار بیشتر از هزینه‌های آن است.

وی همچنین عنوان کرد که جهان خوش‌شانس بود که میزان مرگ‌ومیر ناشی از ویروس کرونا فقط ۰.۲ درصد بود و هشدار داد که یک بیماری همه‌گیر در آینده می‌تواند تعداد کشته‌های بسیار بیشتری را به دنبال داشته باشد.

بیل گیتس به نحوه مقابله با همه‌گیری اخیر در آمریکا که بیش از یک میلیون فوتی را ثبت کرد، پرداخت و گفت که آمریکا بیشترین تعداد مرگ را داشته است. هرچند نرخ مرگ و میر در برزیل بالاتر از آمریکا بود و از هر ۱۰۰ هزار نفر، ۳۰۳ نفر در اثر ابتلا به این ویروس کشته شدند.

او گفت که اگر آمریکا ظرفیت‌های خود را برای انجام اقدامات تشخیصی و اجرای قرنظینه افزایش داده بود، می‌توانست تا حد زیادی از میزان ابتلا و مرگ ناشی از ویروس کرونا کم کند. گیتس همچنین در سال ۲۰۲۰ از دولت ایالات متحده به دلیل استراتژی نادرست مقابله با این ویروس انتقاد کرد و معتقد بود که دولت آنچنان که باید و شاید، سریع عمل نکرد. او حتی از ایلان ماسک مدیرعامل تسلا نیز نسبت به صحبت‌هایش درباره کرونا، واکس‌ها و قرنطینه‌ها انتقاد کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا