ایرانتجارت

رشد ۱۶۰ درصدی ارزش معاملات الکترونیکی در سال ۹۹

در سالی که گذشت ارزش اسمی معاملات الکترونیکی از مرز هزار میلیارد تومان گذشت

به گفته رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، ارزش اسمی معاملات الکترونیکی در سال ۹۹ به هزار و ۹۷ هزار میلیارد تومان رسید.

علی رهبری در نشست خبری گزارش عملکرد تجارت الکترونیکی ایران در سال ۹۹ عنوان کرد: ارزش معاملات رشد قابل توجهی را نسبت به سال قبل تجربه کرده است که شاید بخشی از آن مربوط به تورم سالیانه باشد، اما میزان رشد ۱۶۰ درصدی حکایت از تلاش جمعی حاکمیت، کسب‌وکارها و کاربران فضای مجازی دارد.

وی بیان‌داشت: مرکز توسعه تجارت الکترونیکی از سال ۹۷ ارائه گزارش عملکرد سالیانه خود را آغاز و امروز چهارمین گزارش عملکرد را ارائه کرد، امروز چهار شاخص را در تهیه گزارش عملکرد مورد بررسی قرار دادیم و قصد داریم سال آینده با کمک شرکت ملی پست و وزارت راه و شهرسازی و شهرداری، زیرساخت‌های دلیوری و تحویل را نیز به گزارش اضافه کنیم.

رهبری خاطرنشان‌کرد: اگر قرار باشد در کشور رشد و جهشی رخ دهد به‌طور معمول اعداد ۱۰ تا ۲۰ درصد را شاهد هستیم، اما این‌که در بحث تجارت الکترونیکی با رشد ۱۶۰ درصدی رو به رو شدیم، می‌توان گفت رشد در شاخص‌های مهم این حوزه رخ داده است.

وی گفت: تعداد نمادهای صادره توسط این مرکز نیز امسال نسبت به سال قبل ۲ برابر شده که نشان‌دهنده رشد ۱۰۰ درصدی است، ضمن این که گواهی امضای الکترونیک نیز رشد ۲۲۰ برابری را تجربه کرده است.

رهبری با بیان این‌که این میزان رشد هم متاثر از کرونا و هم تلاش جمعی بخش حاکمیت، کسب و کار و مردم است، ادامه‌داد: گزارشی که تهیه شده نشان می‌دهد اکنون گروه سنی میانسال و بزرگسال نیز به جرگه خریداران اینترنتی پیوسته‌اند و کالاهای مختلف با تنوع بسیار زیادی برای فروش به شیوه اینترنتی موجود هستند. امروز مردم می‌توانند نان را نیز به صورت اینترنتی خرید و فروش کنند.

رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اظهار داشت: ارزش اسمی معاملات تجارت الکترونیکی رشد ۱۶۰ درصدی و ارزش حقیقی آن با رشد ۸۳ درصدی مواجه است، همچنین آمار نشان می‌دهد در ۶ ماهه نخست سال گذشته معاملات ۶۳۰هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به ۶ ماه دوم سال، تقریبا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بیشتر بوده است.

به گزارش ایرنا، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، با هدف سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برای حمایت از توسعه تجارت الکترونیکی در ایران با توجه خاص به توانایی‌های بخش خصوصی و برای دستیابی به اهداف موردنظر، به‌موجب ماده ۸۶ قانون تجارت الکترونیکی مصوب مجلس شورای اسلامی در وزارت صمت تشکیل شد. این مرکز از تجمیع مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات، مرکز دولتی صدور گواهی الکترونیکی ریشه و کمیته ملی ادیفاکت تشکیل شده است.

منبع
ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا