تکنولوژی

قطع برق کارخانه نوآوری وارد روز چهارم شد

4 روز از قطع برق کارخانه نوآوری آزادی می‌گذرد. در این مدت مسئولان و مدیرعامل این کارخانه در جواب رسانه‌ها ترجیح داده‌اند که سکوت کنند. اما با توجه به صحبت‌هایی که توسط افراد مستقر در این کارخانه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، به نظر می‌رسد پراخت نکردن قبض برق توسط برخی از سوله‌ها دلیل این قطعی بوده و با اینکه تا دیروز بیشتر این سوله‌ها بدهی خود را پرداخت کرده‌اند،‌ اما اداره برق منطقه برای وصل کردن برق اقدامی نکرده است.

گفتنی است که این کارخانه به عنوان اولین شعبه پارک فناوری پردیس در مساحت 18هزار و پانصد متر مربع در غرب تهران ایجاد شده است. تا کنون بیش از 1400 نفر از فعالان زیست بوم کارآفرینی ایران در قالب 250 تیم در محل کارخانه نوآوری آزادی مشغول فعالیت هستند.

کارخانه مذکور در محل سابق کارخانه الکترود سازی آما واقع شده است. کارخانه آما از 10 سوله و یک بخش مرکزی تحت عنوان ساختمان U تشکیل شده است. سوله‌های 10گانه این کارخانه نوآوری توسط شرکت‌های بخش خصوصی تبدیل به یک شتابدهنده یا مرکز نوآوری شده. مرکز نوآوری علی‌بابا، فضای کار اشتراکی زاویه، پلنت، هنام فارمد، دیجی‌کالا نکست، هم‌آوا، وی‌کست، کارگاه نوآوری هفت و هشت، شتابدهنده کارا، آواگیمز ازجمله شرکت‌هایی هستند که در این مرکز مستقر هستند.

به نظر می‌رسد قطعی برق به مدت 4 روز باعث ضرر و آسیب‌های زیادی به کسب‌وکارها شود. یکی از کاربران در این باره در توییتر خود نوشت: «‏جریان قطعی برق کارخانه نوآوری آزادی یادتونه؟ بدهی پرداخت شده، اما اداره برق منطقه نمی‌خواد برق و وصل کنه! فکر کن، نمیخوان برق یکی از بزرگترین اکوسیستم‌های استارت‌آپی خاورمیانه رو وصل کنن!دو سه هزار نفری دارن نون درمیارن این‌جا، همین خسته نباشید.»

مهدی عظیمیان، مدیر کارخانه نوآوری در جواب یکی از افراد درباره قطعی برق این کارخانه نوشت: «دلیل قطعی برق، عدم همکاری مناسب برای پرداخت هزینه‌های مصرفی کارخانه از جانب بهره‌داران است که گاهی باعث بروز این مشکلات می‌شود. جالبه هر بار هم تذکر می‌دهیم که نتیجه عدم همکاری، قطع انشعابات از ادارات برق و آب است ولی جدی گرفته نمی‌شود.» او به افرادی که در این کارخانه کار می‌کنند توصیه کرد که هر پیشنهادی برای بهبود وضعیت و کاهش مصرف برق و آب دارند ارایه کنند.

البته قطعی برق و آب به گفته افراد مستقر در این کارخانه، سابقه داشته و بارها به علت بدهی قطع شده است.

در حال حاضر یکی از بزرگترین مراکز نوآوری تهران که رئیس جمهور برای افتتاح آن حضور داشته‌اند و به آن لقب سیلیکون ولی ایران را داده‌اند، به مدت 4 روز برق ندارد و بیش از 1400 نفر و 250 تیم استارتاپی که در این مکان فعالیت می‌کنند، بلاتکلیف بوده و 4 روز از توقف کار یا کندی فعالیتشان گذشته و ضررهای میلیونی کرده‌اند، سوالی که مطرح می‌شود، چرا در این 4 روز کسی پاسخگو آن‌ها نبوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا