اپلچگونه

چگونه از Sign In with Apple برای ورود به وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها استفاده کنیم؟

این روزها کاربران برای ورود به اپلیکیشن‌ها و یا استفاده از تمامی ‌امکانات وب‌سایت‌های مختلف، می‌بایست در ابتدا فرآیند ثبت نام را انجام دهند یا به اصطلاح لاگین شوند. حال اگر کاربری دارای اکانت‌هایی در گوگل یا فیسبوک باشد، این فرآیند تنها با چند کلیک صورت خواهد گرفت.

اما برخی از وب‌سایت‌ها نیز گزینه دیگری به نام اپل آیدی را برای ورود ارائه می‌دهند که در اینجا کاربر می‌تواند از اطلاعات اپل آیدی خود برای ثبت نام و ورود به سایت استفاده کند. اپل ادعا می‌کند که این روش بسیار امن‌تر از سایر روش‌های موجود است چراکه قوانین سفت‌وسختی بر آن حاکم است و مانع از اقدامات جاسوسی از سوی برخی وب‌سایت‌ها از کاربران خواهد شد.

درواقع، قابلیت Sign In with Apple به گونه‌ای طراحی شده که کاربر برای استفاده از آن، می‌بایست از دستگاه‌های مجهز به حداقل آی او اس 13 و نسخه‌های بعد از آن و یا رایانه خود استفاده کند. همچنین باید سیستم تایید هویت دو مرحله‌ای در اپل آیدی فعال و کاربر وارد حساب آیکلاد شده باشد.

نحوه استفاده از Sign In with Apple در آیفون یا آیپد

  • در وب‌سایت یا اپلیکیشنی که قصد ثبت نام دارید، به دنبال Continue with Apple یا Sign in with Apple بگردید و روی آن تپ کنید
  • بعد از استفاده از فیس آیدی، تاچ آیدی یا وارد کردن رمز عبور برای تایید هویت خود، اطلاعات شما در فیلدهای مربوطه به صورت خودکار وارد خواهد شد
  • در این مرحله، کاربر می‌تواند انتخاب کند که آیا قصد استفاده از سرویس Hide My Email را دارد یا خیر. این قابلیت‌ها به سرویس‌های شخص ثالث اجازه نمی‌دهد تا برای شما اسپم ارسال کنند
  • از طریق فیس آیدی، تاچ آیدی یا وارد کردن رمز عبور برای تکمیل فرآیند ثبت نام استفاده کنید

نحوه استفاده از Sign In with Apple از طریق رایانه

  • وب‌سایتی را که قصد ثبت نام در آن را دارید، باز کنید و در میان گزینه‌های جایگزین برای وارد شدن، Apple را انتخاب کنید
  • نام کاربری و رمز عبور اپل آیدی خود را وارد کنید
  • یک کد تایید به دستگاه اپل شما ارسال خواهد شد. کد را در رایانه وارد کرده و ادامه دهید
  • اگر خیالتان از دستگاه و مرورگری که از آن استفاده می‌کنید، راحت است و دیگر نمی‌خواهید برای استفاده مجدد از کد تایید استفاده کنید، می‌توانید روی گزینه Trust قبل از ادامه کلیک کنید. در غیر این صورت، Don’t Trust را انتخاب کنید و یا اگر فعلا مطمئن نیست رو Not Now کلیک کنید
  • در پایان Continue را برای تایید اپل آیدی و اتمام ورود به سایت انتخاب کنید

منبع
Businessinsider

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.