تکنولوژی

رشد کند سرمایه‌گذاری جهانی در آی‌تی

سرمایه‌گذاری در صنعت آی‌تی تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی با رشد سالانه ۲/ ۳ درصد به ۸/ ۳ تریلیون دلار می‌رسد

دنیای اقتصاد : صنعت آی‌تی که در سال‌های دهه اخیر یکی از صنایع پر سود با نرخ رشد بالا حتی در شرایط رکود اقتصادی بوده است، همچنان شاهد رشد سالانه میزان سرمایه‌گذاری جهانی است. این موضوعی است که موسسه تحقیقاتی گارتنر به تازگی به بررسی آن پرداخته است. بر اساس این بررسی‌ها انتظار می‌رود سرمایه‌گذاری جهانی در صنعت آی‌تی تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی با رشد سالانه ۲/ ۳درصدی از ۷/ ۳ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۸ به ۸/ ۳تریلیون دلار برسد.
رشد کند سرمایه‌گذاری جهانی در آی‌تی
«دیوید لاولاک» یکی از کارشناسان موسسه گارتنر در این مورد می‌گوید: «در حالی که نوسان نرخ ارز و وجود پتانسیل جنگ‌های تجاری همچنان نقش مهمی در چشم‌انداز سرمایه‌گذاری صنعت آی‌تی جهانی دارد، حالا شاهد تغییر رویکرد این صنعت از ساختار مالکیت به خدمات هستیم. به این ترتیب است که شاهد رشد میزان سرمایه‌گذاری در این صنعت از بخشی به بخش دیگر هستیم. نمونه خوب در این زمینه افزایش میزان استفاده بخش تجاری از خدمات کلاد یا رایانش ابری به‌جای خرید سرورهای اختصاصی است که کمک کرده آنها با سرعت بیشتری بتوانند با تکنولوژی کلاد همراه شوند.

سرمایه گذاری آی تی در جهان

با ادامه روند تحول دیجیتالی در بخش تجاری و تلاش فعالان این بخش در این راستا، ارائه راهکار «پرداخت برای استفاده» همچنان در این بخش ادامه دارد و با استقبال خوبی مواجه شده است. این راهکار این امکان را می‌دهد تا فعالان بخش تجاری بتوانند راحت‌تر جریان تحول دیجیتالی را ادامه بدهند.» در میان بخش‌های مختلف، نرم‌افزارهای تجاری همچنان بیشترین اقبال را در میان سرمایه‌گذاران داشته و با رشد سالانه ۳/ ۸درصدی، بیشترین میزان رشد سالانه در سرمایه‌گذاری جهانی را در سال آینده میلادی برای خودشان به ثبت خواهند رساند. نرم‌افزار به‌عنوان خدمات یا SaaS پررونق‌ترین زیرمجموعه از این بخش است و بعد از آن راهکارهای نرم‌افزاری مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM رونق و طرفداران زیادی دارد.

انتظار می‌رود سرمایه‌گذاری در نرم‌افزارهای ابری رشد سالانه بیش از ۲۲ درصدی را در سال جاری میلادی تجربه کند و این میزان تا سال آینده دست‌کم تا ۶ درصد دیگر افزایش پیدا کند. از طرف دیگر نرم‌افزارهای امنیت سایبری هم در سال‌های اخیر اقبال خوبی پیدا کرده‌اند و بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که حداقل ۸۸درصد از مدیران بخش تجاری تا دوازده ماه آینده در فکر به‌کارگیری این نرم‌افزارها در ساختار سازمانی و اداری خودشان هستند. انتظار می‌رود سیستم‌های دیتاسنتر در سال‌جاری میلادی رشد ۶ درصدی در سرمایه‌گذاری جهانی را تجربه کنند، در حالی که این رشد در سال گذشته میلادی ۱۰ درصد بوده است. با این همه کارشناسان معتقدند که بخش سیستم‌های دیتاسنتر هم مثل کل صنعت آی‌تی روند رشد کندی را دنبال می‌کنند که انتظار می‌رود تا چند سال آینده هم همچنان ادامه داشته باشد.

منبع : دنیای اقتصاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا