تکنولوژی

تعلیق 70 میلیون اکانت توییتر

سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا معتقدند که روس‌ها در جریان انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در سال 2016 دخالت‌هایی داشته‌اند و یکی از ابزاری که از طریق آن روس‌ها توانسته‌اند به نتایج مورد نظرشان دست پیدا کنند، شبکه‌های اجتماعی بوده است. حال سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا انتظار دارند روس‌ها چنین فعالیت‌هایی را در جریان انتخابات میان‌ دوره‌ای 2018 از سر بگیرند. آمار نشان می‌دهد شبکه اجتماعی توییتر در یکی دوماه اخیر روزانه بیش از 1 میلیون اکانت توییتری را به حالت تعلیق درآورده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهند طی دو ماه گذشته بیش از 70 میلیون اکانت توییتر به حالت تعلیق درآمده  که این آمار در مقایسه با اکتبر گذشته تقریبا 2 برابر شده است. اطلاعات به‌دست آمده توسط واشنگتن پست نشان می‌دهد تعلیق‌ اکانت‌ها در ماه جولای هم با همین سرعت در حال انجام است و این اطلاعات مطمئنا روی شرکت، سهام و ارزش کلی آن تاثیرات منفی خواهد گذاشت. یکی از افراد که نام او فاش نشده در مصاحبه خود با واشنگتن پست گفته ممکن است توییتر در گزارش‌های مرتبط با 3 ماه دوم امسال کاهش قابل توجه تعداد کاربران ماهانه خود را اعلام کند.

این افزایش تعداد اکانت‌های تعلیق شده نشان‌دهنده تحول و تغییرات در نحوه تفکر مدیران ارشد توییتر است. «دل هاروی» معاون ارشد بخش امنیت توییتر می‌گوید این شرکت اخیرا به تکنولوژی دست پیدا کرده که قادر است اکانت‌های لایق تعلیق را شناسایی کند. او همچنین اعلام کرد این مسئله وابسته به تصمیم توییتر بود که تشخیص دهد آیا امنیت مردم از آزادی بیان آنها مهم‌تر است یا خیر؟ هاروی در مصاحبه هفته گذشته گفته بود زمانی که امنیت مردم در خطر باشد، آزادی بیان خیلی اهمیتی ندارد.

یک شرکت روسی با عنوان موسسه تحقیقاتی اینترنتی که در دادگاه عالی آمریکا هم متهم شناخته شد، در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 به همراه 13 شهروند روسی دیگر بیش از 3000 اکانت توییتر را به‌طور همزمان کنترل کرده است. گفته می‌شود بیش از 50 هزار اکانت توییتر در آن دوره از انتخابات آمریکا مستقیما با دولت روسیه ارتباط داشته‌اند.

توییتر در پست بلاگی هفته گذشته خود اعلام کرده بود که به صورت هفتگی بیش از 10 میلیون اکانت را بررسی می‌کند. این کار به منظور شناسایی و تایید صاحب اکانت از طریق آدرس ایمیل و شماره تلفن همراه انجام می‌شود.

منبع : آی‌تی‌ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا