تکنولوژی

10 نشانه هک شدن گوشی

اگر حدس می‌زنید که گوشی یا تبلت شما در معرض خطر قرار دارد بهتر است خیلی سریع اقدامات امنیتی را اعمال کنید. بیشتر افراد حتی نمی‌فهمند چه زمانی باید به هک شدن دستگاهشان شک کنند. در ادامه نشانه‌های اصلی دستگاهی که در معرض سواستفاده قرار دارد را معرفی می‌کنیم.

1- عملکرد کند

بدافزارهایی که دستگاه را مورد حمله قرار دهند، عملکرد آن را به طور قابل مشهودی کند می‌کنند.

2- باتری ضعیف

کاربران اندروید به خوبی می‌دانند که عمر باتری دستگاهشان معمولا چقدر است. اگر میزان باتری به طرز نامعلومی کم شود نشاندهنده حمله بدافزاری است. همچنین دستگاه ممکن است از حالت عادی داغ‌تر شود.

3- تغییر ناگهانی دانلود

بسیاری از اوقات وجود یک بدافزار، از طریق برنامه معمول تبادل اطلاعاتی دستگاه شناخته می‌شود. تغییرات ناگهانی در شیوه دانلود و یا آپلود می‌تواند نشان دهنده یک جاسوس در دستگاه شما باشد.

مرتبط: بزرگ‌ترین هک سخت افزاری تاریخ 

4- قطع شدن و یا منقطع شدن تماس‌ها

فردی که گوشی وی مورد حمله قرار بگیرد، بسیاری از اوقات با وجود داشتن سیگنال موبایل بالا، با مشکلات برقراری تماس روبرو می شود. مثلا ایجاد نویزهای متخلف که در حین تماس شنیده میشود.

5- دستگاه خودبخود پیغام‌های عجیب ارسال و یا دریافت میکند.

اگر همکار و یا دوستتان عنوان کرد که از شما پیغامی دریافت کرده که مطمئن هستید شما آن را ارسال نکردهاید، احتمالا مشکل مربوط به بدافزاری خرابکار است.

6- برنامه های جدید

اگر روی گوشی خود برنامه هایی میبینید که به خاطر ندارید خودتان دانلود کرده باشید، دستگاه شما به احتمال زیاد هک شده است. بدافزارهای پیشرفته با دانلود برنامه های مخرب که به صورت خودکار نصب میشوند، کنترل کامل دستگاه را به دست میگیرند و اطلاعاتی مانند موقعیت مکانی و یا اطلاعت شخصی را جاسوسی می‌کنند. 

برخی برنامه‌ها نیز ممکن است ناگهان از کار بیفتند که این هم از دیگر نشانه‌های وجود یک بدافزار است.

7- وب سایت‌ها با ظاهری عجیب نمایش داده می‌شوند

در برخی از مواقع، اگر ظاهر وب سایت‌ها با آنچه شما تا قبل از این از آن به یاد دارید متفاوت است، احتمالا فعالیت‌های مخرب دلیل آن است.

8- افزایش هزینه قبض

اگر قبض آبونمان موبایلتان به طرز عجیبی افزایش پیدا کرده، حتما با اپراتور خود تماس بگیرید و دلیل آن را جویا شوید. هنگام ثبت‌نام در برخی از برنامه‌های رایگان، کاربر ممکن است بدون آنکه حتی بفهمد با ارسال خودکار پیامک توسط آن برنامه، موافقت کند. 

9- پاپ اپ‌ها یا پنجره‌های هشدار

درست مانند کامپیوترها، برخی از بدافزارهای مخصوص موبایل، پنجره هشدار یا Pop-up تولید می‌کنند و از کاربر می‌خواهند که یک سری کارها را انجام دهد یا اطلاعات به خصوصی را وارد کند. هنگام برخورد با هرگونه پنجره پاپ آپ، مراقب باشید.

10- رسوخ در اطلاعات

اگر هرگونه تغییری در اطلاعات دستگاه خود کردید، حتما به دنبال دلیل آن باشید.

مرتبط:

هک بزرگ فیس‌بوک

وای‌فای شما در خطر هک است

منبع : آی تی ایران

‫159 دیدگاه ها

  1. صدا های ناگهانی چجور؟ موبایلم بعضی وقتا حتی زمانی که روی سایلنته هم صداهای هشدار عجیب غریبی میده با اینکه هیچ پیام یا چیز دیگه ای دریافت نکردم
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. سلام من به یه وای فای که فکر کنم مال واحد بالاییمون بود وصل میشدم الان بهش وصل میشم ولی اینترنت نداره ولی برای دیوایس های دیگه داره و تازه دیگه حتی وقتی بیخیالش شدم و بسته اینترنتی زدم اون اینترنت نداره ینی علامت 4جی میاد ولی اصلا اپلیکیشنی اپدیت نمیشه. ینی هک شدم؟ میشه کمکم کنید لطفا

  3. جواب سوألاتون اینه که اگر هک شدیندنبال برنامه ی مشکوک باشین وبرید توی تنظیمات و بازی یا برنامه را پاک کنید واگر نبود از برنامه ی لاکی پچر استفاده واگر رمز گذاری کرده بود گوشیتون را رسید یا با پلیس فتا درمیان بگذارید

  4. اگه احساس کردید که هک شدید گوشیتونو تنظیمات کارخانه کنید اگه تلگرامو شک کردید به نشست های فعال تو بخش تنظیمات تلگرام قسمت حریم خصوصی امنیت برید به هرکس جز خودتون بود با لمس نوشته قرمز پاکش کنید بعد میتونید از همون بخش حریم خصوصی و امنیت تایید دو مرحله ای کنید که با این کار بهترین هکرم هیچ کاری نمیتونه کنه و در آخر حتما یه آنتی ویروس درست و حسابی از فروشگاه پلی گوگل دانلود کنید

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا