تکنولوژی

اپل به دنبال درمان بیماری های غیر درمان

 

شرکت اپل در حال پیوستن به مبارزه با بیماریهای سخت‌ علاج نظیر پارکینسون و سرطان سینه است.

 اپل به وسیله کیت تحقیقاتی جدید خود برای سیستم عامل آی اُ اس در حال پیوستن به مبارزه علیه بیماریهای سخت درمان است.

کیت تحقیقاتی اپل که در مراسم رنمایی از ساعت هوشمند این شرکت رونمایی شد یک نرم‌افزار است که به محققان پزشکی این امکان را می‌دهد اپلیکیشن‌هایی را بسازند که به آنها کمک می‌کند به شکل بهتری روی بیماریهایی نظیر پارکینسون، دیابت، آسم، سرطان سینه و بیماری‌های قلبی مطالعه کنند.

کیت تحقیقاتی به این شکل کار می‌کند که به کاربران این امکان را می‌دهد که برای مطالعات تحقیقاتی مشخص ثبت‌نام کنند و آزمایشات پایه‌ای انجام دهند.

کیت تحقیقاتی به شکلی طراحی شده که کاربر همیشه به اطلاعات جمع‌آوری شده دسترسی داشته باشد و بتواند اطلاعات خود را تبادل کند.

اپل اعلام کرد که محقان موسساتی نظیر دانشگاه آکسفورد، مدرسه مطالعات پزشکی آیکان و کالج پزشکی ویل کارنل در حال کار برروی نرم‌افزار‌های این کیت پزشکی هستند.

به نظر نمی‌رسد اپل این اقدامات را برای سودآوری از این کیت تحقیقاتی انجام دهد، بلکه این شرکت این کار را برای تحقیقات بیشتر در زمینه‌ پزشکی انجام می‌دهد.

اپل برای این منظور کیت تحقیقاتی را به صورت منبع باز (اوپن سورس) ارائه کرده که به معنای این است که هر کسی می‌تواند به پلت‌فرم دسترسی داشته و برای آن نرم‌افزار بسازد.

اساتید پزشکی از سازمان‌های مختلف در یک فیلم ویدئویی کوتاه در مورد این کیت تحقیقتی توضیح داده‌اند که چطور این پلت‌فرم می‌تواند از طریق اجازه دادن به میلیون‌ها کاربر آیفون برای مشارکت در مطالعات، به تحول در تحقیقات پزشکی کمک کند.

اپل پنج نرم‌افزار اول این کیت تحقیقاتی را برای دانلود آماده کرده است و کل این پلت‌فرم در ماه آینده در دسترس خواهد بود.

منبع : ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا