تکنولوژی

اختلال در اینترنت رایتل

توجه : مطلب زیر مربوط به سال 1392 است اما امروز 15 تیرماه هم اینترنت رایتل دچار اختلال شده است. اختلال جدید اینترنت رایتل را از این صفحه می‌توانید دنبال کنید. 

مشترکان رایتل در عین فول بودن آنتن‌دهی، اینترنتی ندارند و اپراتور مرکز خدمات این شرکت هم ظاهرا پاسخی مناسب خارج از لیست ندارد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، شبکه ارتباطی نسل سوم تهران در یکی دو هفته گذشته دچار اختلالات بسیاری در برخی مناطق شده و کاربران رایتل در این مناطق بر خلاف تمامی شرایط موجود که نشان از سلامت بودن سیستم دارد، سیستم‌شان دچار اختلال است.

در هفته گذشته کاربران بسیاری از شرق و شمال شرق تهران در ارتباط با تسنیم گفته‌اند که اینترنت رایتلی‌شان با مشکل مواجه شده و هر چه با مرکز تماس این اپراتور تماس می‌گیرند تنها به ذکر جملاتی از پیش آماده شده اکتفا می‌کنند و چیزی که در نهایت حاصل نمی‌شود، رفع اختلالات است.

در همین زمینه یکی از کاربران شرق تهران (حد فاصل میدان نبوت و سی‌متری آیت) معتقد است که در دو هفته گذشته، سیستم سر پایی داشته و بدون هیچ مشکلی از اینترنت آن استفاده می‌کرده اما طی ۷-۸ روز گذشته با اختلالات بسیاری از قبیل قطع و وصلی‌های مکرر و همچنین عدم اتصال به شبکه در حالیکه آنتن‌دهی فول بوده، مواجه شده است.

البته این مشترک جزو کاربران شبکه “داخلی” شبکه رایتل است و در شرایطی که باید از بهترین خدمات برخوردار و در هر حالتی دارای سرویسی با کیفیت بالا باشد، اینگونه روز را شب می‌کند و در حالیکه چندین بار با مراکز تماس رایتل تماس گرفته و طبق گفته آن‌ها تنظیمات گوشی‌اش را به شکل دستی تغییر داده اما هیچ تغییری در بستر خدماتی آن حاصل نشده است.

یکی دیگر از کاربران پاسدارانی هم دقیقا با این مشکل مواجه شده و در عین داخلی بودن، باز هم با مشکل مواجه است؛ جالب‌تر اینکه این مشترک ضمن گلایه از آنتن‌دهی فول سیم‌کارتش در تمامی شرایط می‌گوید: سیم‌کارت من قادر نیست پیجی ساده را باز کند اما در تمامی شرایط آنتن می‌دهد که این اعصابم را به هم ریخته و نمی‌دانم واقعا مسئولان رایتل فکر می‌کنند متوجه نمی‌ویم!

البته باز هم این مشکل به همین‌جا ختم نمی‌شود و گزارشاتی از منطقه بلوار ابوذر و میدان بهارستان هم رسیده که دقیقا شامل مشکلی مشابه می‌شود.

*حال برای شنیدن پاسخ رایتل به این قبیل مشترکان با مرکز تماس آن تماسی حاصل کردیم و پرسیدیم، یکی دو هفته‌ای می‌شود که کیفیت سرویس اینترنت این شرکت در ناطق شرقی دچار افت شده و قطع و وصلی‌های مکرر صبر مشترکان‌تان را لبریز کرده است، دلیل این موضوع چیست؟

رایتل: آنتن‌دهی منطقه باید چک شود تا مشخص گردد داخلی است یا خارجی زیرا مناطق داخلی ما به هیچ عنوان نباید دچار اختلال باشند و مناطق خارجی هم در بیرون از فضای مسقف باید آنتن‌دهی خوبی داشته باشد.

از روی نواحی تحت پوشش‌ سایت رایتل چک کردیم، منطقه ما داخلی است، پس چرا اختلال داریم؟

رایتل: اصولا نباید در این مناطق مشکلی وجود داشته باشد اما اگر مشترکی هستید که به مشکل خورده‌اید بهتر است سیم کارت خود را در دو مدل گوشی دیگر و در چند خیابان بالا یا پایین‌تر چک کنید و در صورت مشکل مجدد با همکاران ما در واحد فنی تماس بگیرید تا راهکاری را به شما بگویند و به شکل دستی وارد گوشی کنید.

با همکاران شما هم تماس گرفتیم و یکسری راهکار گفتند اما هیچکدام جواب نداد، حال باید چکار کنیم؟

رایتل: اگر همانطور که گفتید جزو ناحیه تهرانپارس یا نظام آباد محسوب شوید یک هفته، ۱۰ روزی هست که آنتن‌دهی در این مناطق مشکل دارد و گزارشاتی در این زمینه داشته‌ایم.

چرا این اختلال را مطرح نکردید و به مشترکان اطلاع‌رسانی نکردید؟

رایتل: احتمالا تیم فنی شرایط را طوری دیده که بتواند مشکل را سریعا رفع کند و به همین دلیل مطرح نشده باشد.

به نظر شما، ۱۰ روز زمان کمی است که تیم فنی صلاحی در اطلاع‌رسانی ندیده‌اند؟

رایتل: احتمالا در این مسیر به مشکل خورده‌اند چون اصولا اختلالات نباید بیشتر از یک هفته طول بکشد.

از پاسخ‌های ضد و نقیض مسئول این اپراتور به صراحت می‌توان متوجه شد که تیم فنی ارتباط کمرنگی با بخش اطلاع‌رسانی و مرکز تماس دارد اما با این حال از پاسخ این اپراتور هم می‌توان دریافت که گزارش‌های اختلال فنی وجود داشته اما با این حال رسانه‌ای نشده یا صلاخ این اپراتور این بوده که از اختلالات چیزی به مشترکانش نگوید.

یکی از مشترکانی که تقریبا با همین پاسخ از سوی مرکز تماس رایتل مواه شده بود در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم گفت: من زنگ زدم و مشکلم را به مرکز تماس گفته‌ام اما آن‌ها می‌گویند سیم‌کارتت را در دو دستگاه دیگر تست کن در حالیکه سیم‌کارت من پانچ شده است و معدود دستگاهی را می‌توان یافت که قابلیت پشتیبانی از این سیم‌کارت‌ها را داشته باشد؛ رایتل شیوه خوبی را برای راهنمایی مشترکانش انتخاب نکرده است و سعی بر این دارد که با کمترین هزینه مشترکان را راضی نگاه دارد.

نوشته های مشابه

‫417 دیدگاه ها

  1. سیم کارت منم به همین مشکل دچار شده در صورتی که من اصلا تهرانی نیستم اخه اگه چندتا کوچه پایین تر انتن بده باید بریم بشینیم وسط کوچه اخه این چه راهکاریه تو ده تا گوشی دیگه هم امتحان کنیم باز هم همین بساط

  2. الآن تو شهر بهشهر(استان مازندران)هستم. شهري با استعداد جمعيتي بالغ ب 120هزار نفر. آنتن رايتل رو ب نظرتون کجا نصبيدند(طبق نقششون)؟ خليل شهر با فاصله 10km از بهشهر ک تازه شهر شده(استعداد جمعيتي بالاتر از 30هزار نفر). پهناي باند 128kbش ک فقط ب درد دانلود با ES Explorer ميخوره با ميانگين سرعت 20KB/s ن سرچ. دق ميده تا پيج رو لود کنه و يا آپلود و دانلود عکس بوسيله نرم افزار شبکه اجتماعي رو تو هر ساعتي ک خواستي انجام بدي.
    مکالمه از ساري تا بهشهر رو ميشه نسبتا خوب و پايدار انجام داد. مرکز شهر کوچيک بعشهر با اون ساختموناي 4 و 6طبقه فسقليش ک اينترنت داغووونه و مکالمه قطعيهاي بسيا داره
    سرعت 1Mb هم خوبه, در حد دانلود؛ اونم با سرعت 130KB/s فقط نه سرچ,چون سرچش حدودا 20ثانيه طول ميکشه ک 1MB رو بارگذاري کنه؛
    ولي مرکز پيام رايتل افتضاحه.گزارش مانده شارژهاي چند ماه قبل مياد, گزارش مانده بسته حجمي نمياد و يهو تموم ميشه.
    بماند اينکه مث دزدهاي سر گردنه قيمتهاشون رو گرون بسته اند.
    از 02تير تا 07مرداد1393 هم بندرعباس بودم. اولش ک از رو نقشه پوشش شبکه تو سايتشون بندرعباس رو چک ميکني, گل از گلت ميشکفه و احساس تو بورلي هيلز کاليفرنيا بودن بهت دست ميده؛ اما زرشک. زهي خيال باطل. رسما در همه جاش بجز شعاع 1km نخل ناخدا,تماس صوتيش رو آنتن کامل, کاملا داغوون و پر از قطعي مکالمه و عدم توانايي برقراري ارتباط و شلوغي شبکه هست. ي مثال ملموس بزنم، من از 10000دقيقه مکالمه بسته دکا, تو بهشهر(مازندران) با هزار بدبختي, حدودا 3700دقيقه رو تونستم بهره ببرم. اما تو بندرعباس بسختي و با فضاحت و قطعي هاي مکرر و شديدي حدودا 1200دقيقه.
    حالا چ انتظاري از اينترنت بندرعباس داريد, اصلا کانکت نميشده و نرخ تبادل بسته ايش 0 بود و ي اگه کانکت ميشد از 02:00 شب تا 09:00 صبح با ميانگين سرعت 15KB/s رو پهناي باند 128Kb کار ميکرد.همين عامل من رو ترسوند تا اينکه تا وقتي تو بندرعباسم, نرم بسته پهناي باند 1Mb رو نخرم.
    مرکز شهر بندرعباس و تو تمومي پاساژهاش هم ک ابدا تماس مقدور نيست و يا فقط گزارش تماس ناموفق دريافت ميکنيد.
    از بندرعباس ک با ماشين گز کردم تا خود بهشهر, فکرشو کنيد ک خبر آنلاين و نرم افزار ارتباطي Line بسختي بجز در يزد و کاشان و تهران(بزرگراه امام على(ع) و بسيج و ش.ياسيني(ره) و بومهن) کار کردند. تو بومهن سرعت دانلودش از بازار, 20KB/s بود.
    خداييش حالا تصور کن ک بخواي با google maps مسيرپيمايي کني و ب شبکه رايتل اعتماد کني.
    واقعا شوراي تنظيم مقررات راديويي و صيانت از حقوق مصرف کننده کجايند؟!!!
    HTC One M7 – HTC Desire 200 – Galaxy S4

  3. اون از مدت فعال شدنش که اعصاب ادمو خورد ميکنه, اينم از اينترنتش, فکر ميکردم با داشتن رايتل مشکل سرعت اينترنتم حل ميشه ولى الان به اينترنت وصل نميشه, اقايون مسئول جوابگو باشين در غير اينصورت بيخود با تبليغاتتون مردم رو گول نزنين

  4. آقا تو مشهد ام افتضاحه من بدنامه نويسم متوجه شدم از 3gp به 2gpتغير كرده شده عين اپراتوراي ديگه اميدوارم مشكلتون حل شه و خبردار شدم شركت ايرانسل تونسته مجوز 3Gp رو بگيره و به زودي اجرا كنه

  5. من در كرج هستم دو هفته هست كه آنتن دارم اما أصلا هيچ سايت رو باز نمي كنه ميآد و مي ره و وايبر و لاين هم كه أصلا نمي شه استفاده كرد.همين طور شارژ زماني ما داره ميره ديگه.چي كار ميشه كرد.كي پاسخرگو هست.بهزشماره٠٩٢٠٢٠٠٠٠٠٠هم كه زنگ مي زنم به محض گرفتم عدد٩بوق أشغال ميزنه.اينم يه مد ل دزد يه ديگه و برأي خريد شارژ اينترنتي كه نياز به دريافت پيامك داريم و تبلت هايتي كه نمي تون پيامك دريافت كنن راه حل إيميل رو هم كه حذف كردن.حالا حالاها بايد صبر كنيم تا اين سامانه درست بشه.گوساله بياد گاو شود دل صاحبش آب شود

  6. واقعا دیگه از اینا دزدتر و گرون فروش تر ندیدیم
    خواهش میکنم رایتل نخرین بخدا غیر از اینکه پولتونو حروم میکنین و اعصابتونو داغون هیچ سودی نداره
    سگ اینترنت همراه اولم شرف داره به این اوپرااااااااتور نسل سوم
    چرت چرت چرت

  7. واقعن سرعت اینترنت چرته
    بیشتر اوقات هم قطعه
    البته یک هفتس اینجوری شده امیدوارم مشکل برطرف شه
    بعضی ها میگن تا دو سه روز اینجوریه بخاطر ارتقا سرور
    خدا کنه اینجوری باشه چون واقعن داره مارا کلافه می کنه

  8. ریدن تو رایتل ان هم نگفتن بهترین راه تحریم رایتل هستش از امروز مرد باشید سیم کارت رایتل در بیارید و پرتش کنید تو زباله دونی تا مدیر عامل دروغش رسوا بشه اگر غیرت دارین این کار و همین الان انجام بدید تا ما ها رو خر فرض نکنند . از کرج

  9. آقای رایتل من یک سیکارت دیتا و مودم هواوی از سایت شما خریده بودم. از بس این یک ماه اینترنت شما اذیتم کرد سیمکارت شما را بوسیدم گذاشتم کنار (ببخشید اشتباه شد نبوسیدم گذاشتم کنار) و سیمکارت ایرانسل را در مودم شما جایگذاری کردم. یعنی سیم کارت ایرانسل در مودم رایتل (هواوی). حالا میخوای وصل شو میخوای وصل نشو

  10. رایتل تا دو هفته پیش عالی بود اما الان همش قطع و وصل میشه فکر کنم از موقعی که قرار شده از دکلهای آنتن سایر سیم کارتها استفاده بشه رایل هم گند زد به خطش
    اومدن آنتن دهی رو درست کنن همون قبلی رو هم گند زندن بهش

  11. خدا کنه حق انحصاری اینترنت نسل سوم را از رایتل بگیرند و همراه اول و ایرانسل هم بیاد تو میدان. اونوقت که رقابت بشه رایتل از خوب پا میشه.
    تو یک سایتی خوندم احتمالا از اول مهرماه حق انحصاری رایتل به پایان میرسه خدا کنه تمدید نشه. به نظر من ایرانسل شرکت لایقی هست برای اینترنت نسل سوم. چرا که تا بحال با خدمات دهی عالی اش لیاقت خودش را ثابت کرده. حتی همین الان اینترنت نسل دوم ایرانسل به اینترنت نسل سوم رایتل برابری میکنه

  12. دوستان گرامی من هم اینترنتت سه ماهه رایتل را خریداری کردم و حدود دو هفته ایست با این مشکل ( قطعی مکرر اینترنت و حتی تماس ) روبرو هستم و تنها دسترسی من به اینترنت رایتل بوده و دقیقا همین جوابها را از پشتیبانی رایتل دریافت کردم
    حتما چند روز دیگر که با وجود داشتن 4 گیگ حجم مهلت زمانی بسته اینترنتم تموم بشه مشکل فنی رایتل هم حل میشه !!!!!!
    در روزگار ما فقط وقتی ممکنه مشکلی به موقع حل بشه که بجای تماس تلفنی حداقل 50 نفری همزمان و حضوری مراجعه کنند .

  13. من سیم کارت دیتا ی رایتل خریدم و با استفاده از مودم usbدی لینک از اینترنت پایه رایتل استفاده میکردم اوایل انتن دهی و سرعت تو زنجان خوب بود ولی مدتی است که ابتدا روزها سرعت خوب بود و شب ها صفر می شد الان کلا اینترنت دریافت و ارسالش به صفر میرسه

  14. از آنجایی که در قسمت ecare.rightel.ir ثبت مشکل امکان پذیر نیست (بنا به دلیل فوق الذکر) به ناچار باید به آدرس زیر که مربوطه به انتقادات و پیشنهادات سایت رایتل هست مراجعه کنید
    http://www.rightel.ir/suggestions
    در این آدرس هم کد کپچا ظاهر نمیشه و ارسال درخواست امکان پذیر نیست

  15. سلام
    حتی به قسمت ecare.rightel.ir مراجعه می کنی که در قسمت ثبت مشکل درخواستت خودت رو اعلام کنی همچنان پیغام “در حال بارگذاری از صبر و شکیبایی تان سپاسگزاریم” ظاهر میشه و اصلا مشکل ثبت نمیشه

  16. سلام
    بنده از قم هستم منطقه نیروگاه توحید 44. از اول اردیبشهت از اینترنت رایتل استفاده می کنم دو ماه اول خوب بود ولی یک ماه اخیر سرعت از 12 ظهر تا 1 شب وحشتناک کاهش یافته و به سختی کانکت می شود. بعد از کانکت هم مدام قطع می شود. سیم کارت دیتا و مودم HUAWEI را از سایت رایتل خریدم. تو را خدا رسیدگی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا