تکنولوژی

گوگل برای فعالیت‌های انسان دوستانه ۴۰ ميليون دلار می‌پردازد

همکاران سیستم- شرکت گوگل اعلام کرده است کمک‌هایی ۴۰ میلیون دلاری را به ارتقای آموزش، پیشرفت فناوری و مبارزه با قاچاق انسان در کشورهای فقیر اختصاص خواهد داد.
قرار است این کمک‌ها در اختیار برخی از سازمان‌های غیرانتفاعی در سراسر جهان قرار گیرد.
بخشی از این کمک‌ها به سازمانی به نام ویتانا اختصاص خواهد یافت. ویتانا یک سازمان غیرانتفاعی است که وام‌های کمک اجاره به دانشجویان در کشورهای توسعه نیافته اعطا می‌کند.
بخشی از این کمک‌ها نیز به دو سازمان غیرانتفاعی در آمریکا خواهید رسید. یکی از این سازمان‌ها می‌کوشد با توسعه و آموزش مهارت‌های صنعت آی تی شفافیت و مشارکت مدنی در سراسر جهان را ارتقا دهد و سازمان دیگر نیز با همکاری برخی از سازندگان گوشی‌های همراه می‌کوشد شبکه‌های ارتباطی رایگانی در اختیار کارکنان بخش مراقبت‌های بهداشتی در آریقا قرار دهد.
گوگل همچنین بخشی از منابع مالی ۱۶ طرح بزرگ در رشته‌های علوم، فناوری، مهندسی و ریاضی را تامین خواهد کرد. هدف از انجام این طرح‌ها این است که بیش از سه میلیون کودک محروم در سراسر جهان آموزش‌های لازم در این چهار رشته را فراگیرند. غول جستجوگر کمک‌هایی را هم برای ادامه تحصیل بیش از ده هزار دختر در کشورهای فقیری مثل افغانستان در نظر گرفته است.
گوگل بخش دیگری از این کمک‌ها را نیز صرف مبارزه با پدیده کودکان کار در هند خواهد کرد. بخشی از کمک ۴۰ میلیون دلاری گوگل هم قرار است صرف مبارزه با قاچاق دختران و زنان شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا