تکنولوژی

آيفون جديد ارازن می‌شود

موبنا- فروشندگان گوشی های آی فون از پیش بینی کاهش بهای 100 هزار تومانی جدیدترین گوشی این برند با نام 4s خبر دادند.
“سجاد محمدپور” اظهار داشت: طبق عادت همیشگی زمانی که یک گوشی برای اولین بار وارد بازار تلفن همراه کشور می شود با قیمت کاذب در اختیار مشتریان قرار می گیرد و به مرور زمان با کاهش قیمت روبرو می شود.
وی افزود: در حال حاضر جدیدترین گوشی این برند آمریکایی با نام آی فون 4s بالای بهای یک میلیون تومانی به فروش می رسد که پیش بینی می شود بهای این گوشی طی روزهای آینده کاهش یابد.
این فعال بازار گفت: گوشی 4s ای فون که با سه ظرفیت 16 و 32 گیگابایتی تولید و روانه بازار های جهانی تلفن همراه شده است .
وی تصریح کرد: گوشی 4s ای فون با دو ظرفیت 16 و 32گیگابایتی به ترتیب به بهای یک میلیون و 255 هزار تومان و یک میلیون و 350هزار تومان در سطح بازار تلفن همراه عرضه می شود که به دلیل بالا بودن بهای این دو مدل گوشی پیش بینی می شود بهای آنها تا سقف 100 هزار تومان کاهش یابد.
محمدپور با اشاره به مشخصات فنی تعبیه شده در این مدل آی فون گفت: صفحه نمایش 3.5 اینچی لمسی LED-backlit با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ، عرضه شده و با سه ظرفیت 16 ، 32 و 64 گیگابایتی، پردازنده یک گیگاهرتزی، خروجی تلویزیون، دوربین عکاسی و فیلمبرداری هشت مگاپیکسلی، سیستم عامل iOS 5 از قابلیت های بارز این گوشی به شمار می آید.
در همین حال یکی دیگر از فروشندگان گوشی های آی فون در ایران گفت: گوشی های آی فون در ایران فاقد نماینده رسمی هستند و به صورت محدود و غیر رسمی وارد بازار کشور می شود به همین دلیل قیمت و پایه ثابتی ندارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا