تکنولوژی

عرضه آيفون 4S در ۲۲ کشور جهان

وايمکس‌نيوز- اپل همان طور که در آیین رونمایی آیفون 4اس نوید داده بود تازه‌ترین گوشی هوشمند خود را در 22 کشور دیگر هم عرضه کرد تا این گوشی در 29 کشور جهان عرضه شود.
کشورهای جدید عبارتند ازاتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، مجارستان، ایرلند، ایتالیا، لتونی، لیختن‌اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مکزیک، هلند، نروژ، سنگاپور، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوییس که به جرگه‌ انگلستان، ایالات متحده، آلمان، فرانسه، استرالیا، کانادا و ژاپن پیوستند.
این گوشی تاکنون فروش خوبی داشته است و در سه روز نخست عرضه، فروش آن بیش از 4 میلیون دستگاه بوده است. میزان پیش‌سفارش مشتریان بیش از 1 میلیون دستگاه بوده است که حدنصاب تازه‌ای برای گوشی‌های آیفون به شمار می‌آید.
اپل پیش از این اعلام کرده بود که قصد دارد تا پایان سال جاری در بیش از 70 کشور این گوشی را عرضه کند و با بیش از 100 شرکت مخابراتی در این زمینه همکاری کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا