اعتياد ۶۰ درصدي نوجوانان به تلفنهاي هوشمند
مهر- نتایج یک نظرسنجی نشان می دهد که بیش از 60 درصد از نوجوانان انگلیسی هرگز حتی شبها نیز از تلفن همراه هوشمند خود جدا نمی شوند.
نتایج نظرسنجی Ofcom، نهاد مستقل کنترل بازار فناوری ارتباطات نشان می دهد که به اعتقاد نوجوانان و جوانان انگلیسی، تلفنهای همراه هوشمند نسل جدید امروز به یک نیاز انکارناپذیر تبدیل شده اند. به این معضل، “اعتیاد به تلفن همراه هوشمند” و یا “اتصال حاد” گفته می شود.
نتایج این گزارش که بر روی 521 نوجوان بین 12 تا 15 سال و 2 هزار و 73 بزرگسال بالای 16 سال انجام شد حاکی از آن است که بیش از 60 درصد از نوجوانان و 37 درصد از بزرگسالان این کشور “به شدت معتاد به تلفنهای همراه هوشمند” هستند.
این اعتیاد تا حدی پیشرفته است که یک دوم این نوجوانان حتی شبها و یا در حمام و دستشویی نیز از تلفن همراه هوشمند خود استفاده می کنند.
47 درصد از نوجوانان و 27 درصد از بزرگسالان از طریق تلفن همراه خود به اینترنت نیز دسترسی دارند.
براساس گزارش گاردین، در این خصوص “جیمز تیکت”، مدیر Ofcom توضیح داد: “این مطالعه نشان می دهد که افراد چگونه به سرعت به تلفنهای همره هوشمند باور پیدا می کنند و به این دستگاه معتاد می شوند. هرچه تعداد این دستگاهها بیشتر افزایش پیدا می کند بر تعداد افرادی که فکر می کنند باید در دست خود شیء را داشته باشند که بدون آن به خصوص در زندگی اجتماعی نمی توانند کاری انجام دهند، افزوده می شود.”
برنامه جانبی که بیشترین استفاده را توسط مالکان تلفنهای همراه هوشمند دارد “فیس بوک موبایل” است. به طوریکه کاربران انگلیسی چهار برابر زمان بیشتری را نسبت به جستجو در روی گوگل و سایر سرویسهای وب بر روی برنامه جانبی “فیسبوک موبایل” می گذرانند.
برپایه این نظرسنجی، 32 درصد از بزرگسالان “آی- فن” و 37 درصد از جوانان و وجوانان تلفن “بلک بری” را ترجیح می دهند.
قیمت یک دستگاه “بلک بری” در حدود 200 پوند و قیمت یک دستگاه “آی- فن” 700 پوند است. این اختلاف قیمت می تواند در خصوص تمایل بیشتر نوجوانان به مدلهای مختلف “بلک بری” توضیح دهد. در شش ماه نخست سال 2011 بیش از 6 میلیون تلفن همراه هوشمند در انگلیس به فروش رفته است.