تکنولوژی

جایزه نوآوری اجتماعی به نوکیا رسید

The Social Innovation Awardsجایزه نوآوری اجتماعی، در سال 2009 به میزبانی Justmeans.com‌ ايجاد شد. هدف ‌اين همایش اهداي جوایز به شرکت‌هایی است که نسبت به تعهدات خود پایبند بوده و برای آینده‌ای آگاه‌تر از لحاظ اجتماعی تلاش می‌کنند.

همایش امسال در 25 مارس برگزار شد. نوکیا در‌اين همایش برنده جایزه بیشترین استفاده استراتژیک از سرمایه‌های بشردوستانه شد. در 25 مارس نوکیا جایزه بیشترین استفاده استراتژیک از سرمایه‌های بشردوستانه را طی یک رقابت فشرده و با حضور رقبایی مانند Nature’s Path Foods، Oracle Corporation و Barclays PLC از آن خود کرد.

پروژه‌هایی مانند Nokia Data Gathering به سازمان‌ها مک می‌کند تا اطلاعات را به جای استفاده از کاغذ، PDA و لپ‌تاپ‌ها تنها با گوشی‌های نوکیا گرد آورند. ‌اين امر باعث می‌شود گردآوری اطلاعات در مناطق دوردست ساده‌تر انجام شود. نظیر چنین پروژه‌ای در حال حاضر در مناس برزیل در حال اجرا است.

عوامل بهداشت و سلامت در حال مقابله با تب دانگ (استخوان‌شکن) در‌اين منطقه هستند. آنها از موبایل برای جمع‌آوری اطلاعات استفاده و آنها را فورا به مراکز اصلی ارسال می‌کنند. سابقا در روش‌های سنتی‌اين کار گاهی تا چند ماه طول می‌کشید. در چنین شرایطی سرعت عمل می‌تواند زندگی انسان‌های بسیاری را نجات دهد. با کمک قابلیت سودمند GPS در گوشی‌های نوکیا، ضبط اطلاعات نیز با دقت بیشتری انجام می‌گیرد. بنابراین کمک همیشه در دسترس است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا