بلیت کاغذی اتوبوس های شرکت واحد به تاریخ پیوست
هرچند بر اساس اعلام شهرداري تهران بيتهاي كاغذي از مهر ماه تقريبا حذف شده بود و ديگر چاپ نميشد اما تا همين چندي پيش، هنوز در بسياري از باجههاي مناطق مختلف اين بليتها فروخته ميشد، به همين دليل امكان حذف كامل آن و جايگزين شدن بليت الكترونيكي وجود نداشت؛ اما حالا و با چند ماه تاخير در ماههاي پاياني سال 89 ديگر اثري از اين بليتهاي پرخاطره وجود ندارد و چند هفتهاي است كه مردم يا پول نقد ميدهند و يا كارت الكترونيك خريداري كردهاند و اين يعني شروع دوراني تازه براي پايتختي كه شهردار تهران قول داده تا چند سال ديگر نمونه شهرهاي ديگر در خدمات الكترونيك باشد.
پيمان سنندجي ـ مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه ـ در گفتوگو با خبرنگار«شهري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر كه ديگر بليت كاغذي به هيچ شكلي چاپ و توزيع نخواهد شد، اظهار كرد: پيشتر قرار بود اين برنامه اجرايي شود اما به دليل فراهم نبودن برخي زيرساختها آن را شروع نكرديم.
وي با اشاره به اهميت همراهي شهروندان در تهيه بليت الكترونيك نسبت به نامطلوب بودن دريافت پول نقد از شهروندان توسط ماموران ايستگاهها تصريح كرد: با توجه به اينكه هنوز تعداد زيادي از شهروندان بليت الكترونيك را تهيه نكردهاند مجبور به اين كار شدهايم و خودمان هم نسبت به اين شرايط غيراستاندار اذعان داريم.
سنندجي همچنين در پاسخ به سوالي در مورد حل نشدن مشكل قيمت و تعداد بليت در مقايسه با ميزان سفر هر شهروند توضيح داد: ايستگاههاي اتوبوس همانند ايستگاههاي مترو امكان شناسايي مسير مسافران و مبدا و مقصد آنها را ندارد و به همين دليل مجبور به دريافت كل مبلغ از آنها شدهايم و شوراي شهر هم نسبت به اين شرايط اطلاع كامل دارد.
نظارت و چك شبانه دستگاههاي كارتخوان كليه اتوبوسهاي خصوصي و بليتي
مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه همچنين با اعلام اينكه دستگاههاي كارتخوان كليه اتوبوسها توسط شركت واحد اتوبوسراني هر شب چك و كنترل ميشوند، توضيح داد: كليه اطلاعات اين دستگاهها هر شب تخليه و محاسبات ريالي آنها و نيز ميزان جابهجايي آنها بررسي و ثبت ميشود.
وي اظهار اميدواري كرد كه با فراگير شدن نصب سامانه رهياب ماهوارهاي (GPS) بر روي اتوبوسها مساله نظارت بر كليه اتوبوسها از سال آينده برطرف شود.