تکنولوژی

برندگان جام تصور از سوي مايكروسافت اعلام شد

مهر- مایکروسافت برندگان نهایی هشتمین دوره جام تصور را که امسال در کشور لهستان برگزار شد اعلا کرد.
“جام تصور” همه ساله “8 هدف هزاره” را معرفی می کند که طبق گفته سازمان ملل متحد تا سال 2015 باید بتوانند امید زندگی میلیونها نفری را که در افسرده ترین نواحی زمین زندگی می کنند بهبود بخشند.

“جام تصور” مهمترین رقابت بین المللی انفورماتیک، نوآوری در فناوری و خلاقیت است که ذهن دانشجویان پنج قاره را به کار می گیرد.

مایکروسافت از هشت سال قبل به طور مرتب این رقابت بین المللی را برگزار می کند. سال گذشته این رقابتها در قاهره مصر و امسال در ورشو لهستان برگزار شد.

در نسخه سال 2010 جام تصور بیش از 325 هزار دانشجو از مدارس عالی و دانشگاههای بیش از 100 کشور شرکت کردند ه از این تعداد نوآوریهای بیش از 400 دانشجو برای حل مشکلات هزاره سوم به مرحله نهایی راه یافت. این دانشجویان در شهر ورشو گردهم آمدند تا برای کسب جایزه نهایی مجموع 240 هزار دلاری در پنج مقوله به رقابت با یکدیگر بپردازند.

در این رقابتها تیم تایلندی “اسکیک” توانست جایزه 25 هزار دلاری در مقوله طراحی نرم افزار را به دلیل طراحی نرم افزار ” eyeFeel” به دست آورد. این نرم افزار برای کمک به افراد با مشکلات شنوایی توسعه یافته است.

ژان فیلیپ کورتویی رئیس مایکروسافت بین الملل در خصوص این رقابت جهانی توضیح داد: “پروژه های اجرا شده توسط این دانشجویان نه تنها از دیدگاه فناوری به شت راضی کننده بودند بلکه از دیدگاه انسانی و خدمت رسانی به جامعه جهانی قابل توجه بودند. دیدن جوانانی از هر گوشه دنیا که ایده های خود را از طریق فناوری به واقعیت تبدیل می کنند، منبع اشتیاقی بزرگ برای ما است. ما باید به این دانشجویان افتخار کنیم چراکه نماینده نسلی هستند که صادقانه می خواهند به دیگران کمک کنند و دنیا را به جای بهتری تبدیل کنند.”
دانشجویان راه یافته به فینال این جام عمیقا معتقدند که پروژه های آنها می تواند بر روی زندگی واقعی تاثیر بگذارد.
امسال پروژه ها بر روی فرهنگ، سلامت و محیط زیست تمرکز کرده بودند. همچنین بسیاری از پروژه های “جام تصور 2010” به مسئله رشد روزافزون ابرهای محاسباتی اهمیت داده بودند.
مایکروسافت برندگان نهایی فستیوال جهانی جام تصور 2010 را به شرح زیر اعلام کرد:

طراحی نرم افزار
رتبه اول- تیم اسکیک از تایلند
رتبه دوم- تیم TFZR از صربستان

توسعه تعبیه شده
رتبه اول- تیم SmarterME از تایوان
رتبه دوم- تیم “ام سی. پی. یو” از روسیه
رتبه سوم- تیم ژراس از فرانسه

طراحی بازی
رتبه اول- تیم By Implication از فیلیپین
رتبه دوم- تیم NomNom Productions از بلژیک
رتبه سوم- تیم Gears Studio از فرانسه

چالش فناوری اطلاعات
رتبه اول- تیم “وی کویی ون” از چین
رتبه دوم- تیم “میکولز کاری سیویلا” از بولیوی
رتبه سوم- تیم ژنگبین هو از سنگاپور

علاوه بر این مقولات که در مجموع 150 هزار دلار جایزه را اعطا کرد، جام تصور 6 جایزه ویژه نیز در مجموع به مبلغ 90 هزار دلار را هم اعطا کرد. این جوایز به شرح زیر است:

1- جایزه خیال بافی 2020 که به دانشجویان، فرصت بیان دیدگاه خود را درباره روشی که با آن فناوری، زندگی افراد را تا سال 2020 تغییر می دهد ارائه می کند.

عنوان رتبه اول این جایزه را تیم “جیگا- دونگکسی” از تایوان دریافت کرد.

2- جایزه اینترنت اکسپلورر 8 که به برنامه های جانبی ارائه می شود که به عنوان شتاب دهندگان و ارائه دهندگان جستجو با مرورگر اینترنت اکسپلورر مایکروسافت تجربه بهتری را به کاربر ارائه می کنند.

رتبه اول این جایزه را تیم “رئا” از لهستان از آن خود کرد.

3- جایزه قابلیت همکاری به نرم افزارهای جانبی اعطا می شود که عملکرد فناوریهای مایکروسافت را برای ادغام با سایر فناوریها وبا هدف اتصال افراد، داده ها یا سیستمهای مختلف به اینترنت و با روشهای جدید بهبود می بخشد.

رتبه اول این جایزه را تیم “خرمیس” از جامائیکا به دست آورد.

4- جایزه نسل آینده وب از تیمها می خواهد که برنامه های جانبی منابع باز را با استفاده از فناوریهای مدرن بر روی سکوی “وب مایکروسافت” بنویسند.

رتبه اول این جایزه را تیم “وانا بی آلیس” از کره به خود اختصاص داد.

5- جایزه دسترسی لمس و لوح- رایانه به خلاقیت در عرصه ایجاد یک برنامه جانبی جدید که با فناوری لوح- رایانه و لمس اعطا می شود. هدف از این جایزه، توسعه برنامه هایی برای تعامل بیشتر کاربر و رایانه است.

رتبه اول این جایزه را تیم “نوت- تیکر” از آمریکا به دست آورد.

6- جایزه ویندوز فن 7 ستاره راک به ایجاد یک برنامه جانبی ویژه ویندوز فن 7 اعطا می شود.

رتبه اول این جایزه را تیم “بیست وار” از آمریکا دریافت کرد.

مایکروسافت در پایان مراسم اعطای جوایز اعلام کرد که فینال جهانی “جام تصور 2011” در نیویورک آمریکا برگزار خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا