تکنولوژی

روزانه شش ميليارد تومان فرآورده نفتي در ايران اينترنتي فروش مي‌رود

مدير برنامه‌ريزي شركت پخش فرآورده‌‌‌هاي نفتي با بيان اينكه تا به حال 46 هزار مصرف‌كننده عمده به صورت اينترنتي فرآورده‌‌‌هاي خود را خريداري كرد‌ه‌اند، گفت: رضايتمندي مشتريا از خريد اينترنتي با افزايش روزافزوني روبه‌روست و با اجراي خريد اينترنتي فرآورده‌‌‌هاي نفتي 36 هزار سفر كاهش يافته است.

فناوران- علي فرا‌هاني با بيان اين مطلب افزود: هم‌اكنون روزانه شش ميليارد تومان فروش اينترنتي داريم و قصدمان اين است كه تا قبل از شش ماهه اول امسال تمام فرآورده‌‌‌هاي نفتي كلي را به صورت اينترنتي به فروش برسانيم.

همكاري دفاتر پست براي عرضه فرآورده‌هاي نفتي

مدير برنامه‌ريزي شركت پخش فرآورده‌‌‌هاي نفتي با بيان اينكه بسياري از مردم دسترسي به اينترنت ندارند، گفت: طي قراردادي كه با شركت پست بسته شده است تمامي دفاتر پستي و دفات ICT روستايي بايد خدمات اينترنتي را به مردم ارايه دهند.

فرا‌هاني افزود: افراد با مراجعه به اين دفاتر تمام مراحل خريد فرآورده نفتي را به صورت مكانيزه انجام مي‌دهند. به اين صورت كه هر كدام از دفاتر پست داراي يك كانتر براي فروشنده فرآورده است و يك فرم در اختيارش قرار داده مي‌شود كه اين فرم به صورت الكترونيكي به ناحيه ارسال مي‌شود و خدمات پس از بررسي به مشتري ارايه مي‌شود.

تعامل شركت با بانك‌ها براي پرداخت الكترونيكي

وي با بيان اينكه هم‌اكنون براي پرداخت الكترونيكي با بانك‌‌‌هاي ملت، ملي و سامان در ارتباط هستيم و با بانك‌‌‌هاي صادرات و تجارت نيز ر حال مذاكر‌ه‌ايم كه ارايه خدمات بانكداري الكترونيكي از طريق آنها افزايش پيدا كند.

فرا‌هاني ادامه داد: اگر بانك‌‌‌هاي ديگر نيز مايل باشند ما آمادگي داريم كه اين بانك‌‌ها را اضافه كنيم و تعداد درگاه‌‌ها را افزايش دهيم.

مدير برنامه‌ريزي پخش فرآورده‌‌‌هاي نفتي از توسعه پرداخت الكترونيكي در كشور خبر داد و گفت: هم‌اكنون از دو هزار و 20 جايگاه، 810 جايگاه مجهز به پرداخت الكترونيكي شد‌ه‌اند و قصد داريم تا پايان امسال تمام جايگاه‌‌ها را به اين سيستم مجهز كنيم.

فرا‌هاني افزود: با توجه به طرح هدفمند كردن يارانه‌‌ها و افزايش قيمت بنزين نياز به پرداخت الكترونيكي بيشتر خواهد شد.

وي با بيان اينكه جايگاه‌‌‌هاي CNG نيز به سيستم پرداخت الكترونيكي مجهز خواهند شد و اين موضوع يكي از اولويت‌‌‌هاي امسال شركت پخش فرآورده‌‌‌هاي نفتي است، گفت: هم‌اكنون يكهزار و 191 جايگاه CNG در كشور را‌ه اندازي شده است و 600 جايگاه نيز در دست احداث داريم و اميدواريم با افزايش جايگاه‌‌‌هاي CNG، به زودي آنها را به سيستم پرداخت الكترونيكي مجهز كنيم.

اين مقام مسوول با تاکيد بر ضرورت تعامل با دواير دولتي و مصرف کنندگان سوخت براي اجرايي شدن قانون هدفمندي يارانه‌‌ها، از ساخت و توسعه جايگاه‌‌هاي CNG به عنوان يکي از برنامه ‌‌هاي اولويت دار وزارت نفت در سال جاري ياد کرد و افزود: وزارت نفت براي تجهيزات جايگاه‌‌هاي CNG بين 400 تا 500 ميليون تومان تسهيلات بلاعوض مي‌دهد اما اين جايگاه‌ها بايد در نقاطي که مورد نياز بوده ساخته شوند.

به گفته مدير برنامه‌ريزي شرکت ملي پخش فرآورده‌‌‌هاي نفتي تجهيز جايگاه‌‌هاي CNG به سامانه هوشمند سوخت و افزايش امکان پرداخت الکترونيکي وجه سوخت در تمامي جايگاه‌ها از ديگر برنامه ‌‌هاي الويت دار سال جاري است.

عرضه كارت هوشمند انرژي

فرا‌هاني با بيان اينكه از سال گذشته بررسي براي اجراي کارت هوشمند انرژي در کشور آغاز شده است، گفت: هم‌اکنون عرضه کارتي LPG در جايگاه‌‌ها آغاز شده و در آينده نزديك نيز با ايجاد كارت انرژي تمامي سوخت‌‌ها همچون CNG، LPG و بنزين از طريق يك كارت هوشمند عرضه مي‌شود.

وي با بيان اينکه از ارديبهشت ماه سال گذشته سوخت خودرو‌‌هاي سنگين صرفا با کارت هوشمند عرضه شده است، افزود: براي جلوگيري از انحراف گازوييل و مديريت مصرف بهينه اين فرآورده نفتي، اطلاعات مربوط به حرکت خودرو‌‌هاي ديزلي، مسافت و سرعت وسيله نقليه در هر 200 متر اندازه گيري شده و به تناسب مسافت پيموده شده صاحب خودرو مي‌تواند سوخت دريافت کند.

فرا‌هاني ادامه داد: گزارش فروش اينترنتي فرآورده‌ها به صورت آنلاين ارايه مي‌شود كه اين موضوع در بهينه‌سازي مديريت زنجيره تامين، توزيع نقش اساسي دارد.

وي يكي ديگر از برنامه‌‌‌هاي شركت پخش فرآورده‌‌‌هاي نفتي را عرضه الكترونيكي فرآورده‌‌‌هاي جزء تا سال 90 عنوان كرد و گفت: روزانه شش هزار ليتر فرآورده نفتي جزء همچون نفت گاز خانگي، كپسول‌‌‌هاي گاز مايع، و سوخت تراكتور عرضه مي‌شود و قصد داريم به زودي تمام اين فرآورده‌‌ها را نيز با كارت هوشمند عرضه كنيم.

فرا‌هاني افزود: در اين راستا تمام مصرف‌كنندگان فرآورده‌‌‌هاي نفتي اعم از جزيي و كلي، فرآورده را با كارت دريافت كنند.

وي ادامه داد: هم‌اكنون مرحله پايلوت اين طرح را آغاز كرد‌ه‌يم و تا پايان سال 90 تمام فرآورده‌‌ها به صورت الكترونيكي عرضه مي‌شوند.

محاسن فروش اينترنتي

مدير برنامه‌ريزي شركت پخش فرآورده‌‌‌هاي نفتي يكي از محاسن فروش اينترنتي را پيگيري تا ارسال مكانيزه فرآورده عنوان كرد و گفت: در گذشته تمام مراحل پيگيري تا ارسال و پخش فرآورده به صورت دستي انجام مي‌شد كه با ايجاد فروش اينترنتي تمام اين مراحل بسيار سريع‌تر و دقيق‌تر صورت مي‌پذيرد.

مدير برنامه‌ريزي شركت پخش فرآورده‌‌‌هاي نفتي همچنين از الكترونيكي شدن انتقال اطلاعات موجودي تمامي مخازن و انبار‌ها به اين شركت خبر داد و گفت: سيستمي ايجاد شده است كه موجودي انبار‌ها به صورت لحظه‌‌‌‌اي به مركز داده شركت پخش فرآورده‌‌ها منتقل شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا