افزايش دوستيابی کودکان در انگليس
نتايج يک مطالعه جديد نشان داد، بيش از 20 درصد کودکان بريتانيايي به صورت مجازي با افراد غريبه آشنا ميشوند و نخستين ملاقات آنها آنلاين است.
بر اساس نتايج بررسيهاي جديدي که توسط موسسه Garlik انجام شده است، 25 درصد کودکان 8 تا 15 سال بريتانيايي افراد بيگانه را به عنوان دوستان مجازي خود در سايتهاي Facebook، MySpace و ديگر شبکههاي اجتماعي ميپذيرند.
دوسوم کودکاني که در اين بررسيها شرکت کردند، خاطرنشان ساختند که اطلاعات شخصي خود را نظير شماره تلفنهمراه، روي صفحات اين سايتها منتشر کردهاند.
اين تحقيقات نگرش والدين به دنياي وب را هم مورد برسي قرار داد و در پايان مشخص شد، 72 درصد والدين سايتهاي اينترنتي که کودکانشان به آنها مراجعه ميکنند را مورد بررسي قرار ميدهند.
در اين ميان، 89 درصد والدين خطرات دنياي وب و فضاي آنلاين را براي فرزندان خود بازگو ميکنند و 25 درصد آنها هم با شناسه کاربري و رمز عبور کودکانشان، به صورت مخفيانه وارد اين سايتها ميشوند تا از نبود هر گونه خطر براي کودکان اطمينان حاصل کنند.
“تام ايلوب” (Tom Ilube) مديرعامل شرکت Garlik در اين باره گفت: «آنچه که ما در مورد کودکان فهميدهايم اين است که اين افراد اطلاعات شخصي خود را نسبت به بزرگسالان، آسانتر در اينترنت منتشر ميکنن و محافظت چنداني از آنها انجام نميدهند.»
او در ادامه توضيح داد: «اگر کودکان در شرايط کنترلي دقيقي به سر ببرند، انتشار اين اطلاعات براي آنها مشکلي را به وجود نخواهد آورد. اما وقتي که در فضاهاي مجازي وارد ميشوند و با افرادي بزرگتر از خود ارتباط برقرار ميکنند، بايد بسيار هوشيار باشند که در غير اين صورت با مشکلاتي مواجه خواهند شد. والديني که مشغله زياد دارند نميتوانند کودکان خود را همواره به خوبي کنترل کنند. در اين شرايط سايتهايي مثل Facebook، Bebo، MySpace و … چه کمکي ميتوانند بکنند؟»