تکنولوژی

آئين نامه مزاحمان تلفنی بررسی می‌شود

ايسنا- آيين‌نامه‌ي كشف مزاحمت تلفني مختص تلفن همراه هم‌اكنون در دست هيات مديره‌ي شركت ارتباطات سيار در حال بررسي است و پس از تاييد به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي پيشنهاد مي‌شود تا از اين پس با تمام مزاحمان اپراتورهاي مختلف به طور يكسان و بر اساس اين آيين‌نامه برخورد شود.
محمد آبايي – مدير كل بازرسي، ارزيابي عملكرد و رسيدگي به شكايت شركت ارتباطات سيار – با بیان مطلب فوق و با اشاره به بحث مزاحمت‌هاي تلفني براي مشتركان همراه اول اظهار كرد: قبل از انقلاب اسلامي قوانيني درخصوص برخورد با مزاحمان تلفني كه در آن زمان تنها تلفن ثابت بود، وجود داشت كه به تصويب مجلس نيز رسيده بود و در حال حاضر به اين دليل كه اين قانون از نظر حقوقي منسوخ نشده و مجلس آن را رد نكرده است، كماكان به قدرت خود باقي است و اجرا مي‌شود.

وي با بيان اين كه در مزاحمت‌هايي كه براي بار اول اتفاق مي‌افتد، تلفن همراه به مدت يك هفته قطع مي‌شود، گفت: البته اخطاري از طرف شركت ارتباطات سيار به شماره آن مشترك ارسال مي‌شود و بعد از تكرار به مدت 3 ماه و براي بار سوم به طور كلي ارتباط قطع شده و سلب امتياز مي‌شود.

او تصريح كرد: اگر كسي مزاحم تلفني داشته باشد مي‌تواند با تكميل فرم كشف مزاحمت در هر كدام از ادارات مشتركان ما اين درخواست را ارايه دهد كه اين درخواست مورد رسيدگي قرار مي‌گيرد و در صورت تاييد بر اساس اين قانون اجرا و عملي مي‌شود.

مدير كل بازرسي، ارزيابي عملكرد و رسيدگي به شكايت شركت ارتباطات سيار گفت: اگر مزاحمت‌هاي تلفني از طرف مشتركان ديگر اپراتورها باشد، با آن اپراتورها مكاتبه مي‌كنيم تا با مزاحم برخورد كنند.

آبايي اظهار كرد: البته در برخي مواقع با مزاحم‌هاي تلفني مواجه مي‌شويم كه شدت اين مزاحمت‌ها زياد است كه مشتركان به مراجع قضايي شكايت مي‌دهند كه آن‌ها نيز از ما استعلام كرده و در صورت تاييد ما، خود مراجع قضايي مجازات‌هايي دارند و بر اساس قوانين خود با آن مزاحمان برخورد مي‌كنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا