تکنولوژی

خرابکاران اينترنتی و روزهای پرکار

ايرنا- كريسمس در سال‌هاي اخير، به صحنه يك نبرد واقعي ميان تبهكاران اينترنتي و نرم‌افزارهاي امنيتي تبدل شده است و متاسفانه در اغلب موارد، مجرمان پيروز اين ميدان بوده‌اند.
با نزديك شدن به روزهاي پاياني سال ‪ ،۲۰۰۷‬اوج‌گيري استفاده از اينترنت براي خريدهاي آنلاين و در نتيجه افزايش طبيعي تجارت الكترونيك در سطح بين‌الملل، مجرمان و تبهكاران اينترنتي به اجراي حملات گسترده عليه كاربران خدمات الكترونيك، مراكز تجاري و فروشگاهي آنلاين و نيز موسسه‌هاي مالي اعتباري روي آورده‌اند.

جهش ناگهاني تعد و تنوع نوعي از كدهاي مخرب تروجان با عنوان ‪Banker‬ در روزهاي اخير، كه صرفا به منظور سرقت اطلاعات مالي و اعتباري كاربران اينترنت طراحي و منتشر مي‌شوند، توجه شديد خرابكاران را به سوء استفاده از خريد و فروش‌هاي آنلاين در روزهاي پاياني سال، نشان مي‌دهد.

تروجان‌هاي ‪ ،Banker‬بيش از ‪ ۱۸/۵‬درصد از كل آلودگي‌هاي رايانه‌اي در سال ‪ ۲۰۰۷‬ميلادي را به خود اختصاص داده‌اند كه با توجه به روند رو به رشد تجارت و بانكداري الكترونيك در اين روزها، فعاليت مراكز ارايه‌كننده خدمات مالي و نيز كاربران اين خدمات را تهديد مي‌كنند.
طبق آمارهاي برآورد شده در پايان سال ‪ ۲۰۰۶‬ميلادي، ميزان سرانه سرقت محسوس و يا نامحسوس پول از طريق اينترنت و با استفاده از حملات آنلاين، بيش از ‪ ۶‬هزار و ‪ ۳۸۳‬يورو بوده است.
كارشناسان امنيتي به تمامي كاربران اينترنت در سرتاسر جهان توصيه مي‌كنند كه به علت شيوع وسيع كدهاي مخرب در روزهاي اخير، از ابزار امنيتي مناسب استفاده كنند و قبل از انجام هر نوع معامله آنلاين يا نقل و انتقال الكترونيكي پول، از عدم وجود هرگونه كد و يا ويروس مخرب در رايانه خود اطمينان حاصل كنند.
كاربران ناآگاه و حفره‌هاي امنيتي ترميم نشده، مهمترين عوامل ياري دهنده خرابكاران اينترنتي در عبور از لايه‌هاي امنيتي و حفاظتي سستم ها محسوب مي‌شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا