تکنولوژی

فريب برنامه های کشف رمز موجود در بازار را نخوريد

ایرنا – يك كارشناس امنيت اطلاعات گفت: تمام برنامه‌هاي نرم‌افزاري موجود در بازار كه با ادعاي كشف رمز شناسه‌هاي كاربري (‪ (ID‬به فروش مي‌رسند تقلبي است.

” اميرعلي آذري ” روز يكشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: بسياري از اين برنامه‌ها، فريبنده بوده‌و حتي استفاده از آنها باعث فاش شدن اطلاعا كاربر آن مي‌شود.

به گفته وي اگر واقعا ادعاي توزيع كننگان اين برنامه‌ها مبني بر يافتن رمز عبور شناسه‌هاي كاربري كاربران در سرويسهاي پست الكترونيكي و مسنجرها صحيح باشد اولين اشخاصي كه به سراغ آنها مي‌روند، كارشناسان اين سرويسها مي‌باشند تا ضعفهاي امنيتي سرويس خود را برطرف كنند.

اين كارشناس تصريح كرد: كاربران اينترنتي به هيچ عنوان از اين قبيل برنامه‌ها استفاده نكنند چرا كه بسياري از اين برنامه‌ها، خود به عنوان يك برنامه مخرب و هك، اطلاعات كاربر استفاده‌كننده از آنها را سرقت مي‌كنند.

آذري يادآور شد: اين روزها تعدادي برنامه و مقاله بين كاربران رواج يافته‌اند كه در آنها ادعا مي‌شود مي‌توان با استفاده از برخي اشكالات امنيتي در سرويسهايي مانند ياهو، رمز شناسه كاربري كاربر مورد نظر را يافت.

وي تصريح كرد: سرويسهاي بزرگ اينترنتي مانند ياهو و گوگل از بهترين كارشناسان و امكانات امنيتي برخوردارند و دور زدن اين تمهيدات امنيتي به اين راحتي كه در اين برنامه‌ها ادعا مي‌شود امكان پذير نيست.

آذري گفت: تنها راه كشف رمز عبور كاربران‌ارسال نامه‌هاي الكترونيكي آلوده به برنامه‌هاي هك و” تروجان” و استفاده از ناآگاهي و غفلت كاربران است.

وي به كاربران توصيه كرد: رمز عبور شناسه كاربري خود را فقط در سايتهاي مربوط به آن سرويس وارد كنند و برنامه‌هاي ضد ويروس و ديوار آتشين خود را هميشه به روز نگه دارند.

وي افزود: كاربران نامه‌هاي الكترونيكي مشكوك كه همراه با فايل ضميمه هستند را باز نكنند و ترجيحا رمز عبور خود را بيش از ‪ ۱۰‬كاراكتر و تركيبي از اعداد و حروف قرار دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا