تکنولوژی

از هر هفت نفر در جهان، يك نفر كاربر اينترنت است

ایرنا – هم اكنون در جهان ‪ ۸۸۸‬ميليون و ‪ ۶۸۲‬هزار كاربر اينترنت وجود دارند كه ‪ ۷۲۷‬ميليون و ‪ ۹۲۸‬هزار نفر از آنها در ‪ ۲۰‬كشور زندگى مى‌كنند.

پژوهش‌هانشان مى‌دهد ‪ ۲۹۱‬ميليون و ‪ ۸۲۲‬هزار نفر از كل كاربران اينترنت يعنى ‪ ۳۲/۸‬درصد از كل كاربران انگليسى زبان هستند كه ‪ ۲۶/۳‬درصد از كل كاربران انگليسى زبانان دنيا را تشكيل مى‌دهند.

به گزارش دوهفته نامه فرهنگ و پژوهش كه به نقل از مركز مار اينترنت جهانى ارائه شده است ،دومين زبان در دنياى عظيم اينترنت، زبان چينى است، كاربران اين زبان ‪ ۱۱۳‬ميليون و ‪ ۴۱۴‬هزار نفر هستند كه ‪ ۱۲/۸‬درصد از كل كاربران را تشكيل مى‌دهند، اين عده ‪ ۸/۶‬درصد از كل جمعيت چينى زبانان دنيا هستند.

زبان‌هاى ژاپنى، اسپانياى، آلمانى، فرانسوى، كره‌اى،ايتاليايى، پرتغالى و هلندى از نظر شمار كاربران رتبه‌هاى سوم تا دهم را دارند.

به گزارش مركز مطالعات اينترنتى ‪ ۶۷‬ميليون و ‪ ۶۷۸‬هزار نفر از مجموع كاربران يعنى ‪ ۷/۶‬درصد از كل جمعيت كاربران به زبان ژاپنى صحبت مى‌كنند.

زبان اسپانياى ‪ ۶/۴‬درصد از كل كاربان، زبان آلمانى ‪ ۶/۱‬درصد، زبان فرانسوى ‪ ۴/۲‬درصد، زبان كره‌اى ‪ ۳/۶‬درصد، زبان ايتاليايى ‪ ۳/۲‬درصد، زبان پرتغالى ‪ ۲/۴‬درصد و زبان هلندى ‪ ۱/۶‬درصد از كل كاربران را تشكيل مى‌دهند.

به گزارش مركز مطالعات اينترنتى ‪ ۵۲/۸‬درصد از كل افرادى كه به زبان اسپانياى صحبت مى‌كنند و ‪ ۵۵/۴‬درصد از كل افراد كه به زبان آلمانى صبت مى كنند، در شمار كاربران اينترنت قرار دارند.

‪ ۱۰‬درصد از فرانسوى زبانان، ‪ ۴۲‬درصد از كره‌اى زبانان، ‪ ۴۸/۸‬درصد از ايتاليايى زبانان، ‪ ۹/۵‬درصد از افرادى كه به زبان پرتغالى صحبت مى‌كنند و ‪ ۶۰/۵‬درصد از افرادى كه به زبان لندى صحبت مى‌كنند در شمار كاربران اينترنت قرار دارند.

به طور كلى ‪ ۸۰/۸‬درصد از كل كاربران اينترنت متعلق به اين ‪ ۱۰‬زبان هستند و در حالى كه تنها ‪ ۱۸/۹‬درصد از كل جمعيت جهان را تشكيل مى‌دهند، كابران متعلق به اين ده زبان ‪ ۷۱۸‬ميليون و ‪ ۶۳‬هزار نفر هستند.

به گزارش اين مركز كشورهاى قاره آسيا در مجموع ‪ ۳۰۲‬ميليون و ‪ ۲۵۷‬هزار نفر كابر اينترنت دارند كه نسبت به سال ‪ ۲۰۰۰‬ميلادى ‪ ۱۶۴/۴‬درصد رشد كرده است.

قاره آسيا از نظر كاربران اولين رتبه را در جهان دارد و پس از آن قاره اروپا، آمريكاى شمالى، آمريكاى لاتين و كارائيب، اقيانوسيه و آفريقا قرار دارد، قاره آسيا با داشتن ‪ ۵۶/۳‬درصد از كل جمعيت دنيا ‪ ۳۴‬درصد از كل كاربران را دارد.

در قاره اروپا ‪ ۲۵۹‬ميليون و ‪ ۶۵۴‬هزار كاربر وجود دارد كه ‪ ۲۹/۲‬درصد از كل كاربران جهان را تشكيل مى‌دهد، در حالى كه جمعيت اروپا تنها ‪۱۱/۴‬ درصد از جمعيت اين كره خاكى است.

آمريكاى شمالى ‪ ۲۲۱‬ميليون و ‪ ۴۳۸‬هزار كاربر دارد كه ‪ ۲۴/۹‬درصد از كل كاربران را تشكيل مى‌دهد.

آمريكاى شمالى ‪ ۲۴/۹‬درصد از كل كاربران، آمريكاى لاتين و كارائيب ‪۶/۳‬ درصد، خاورميانه ‪ ۲/۲‬درصد، اقيانوسيه و استراليا ‪ ۱/۸‬درصد و آفريقا ‪۱/۵‬ درصد از كل كاربران را دارند.

در فاله سال‌هاى ‪ ۲۰۰۰‬تا ‪۲۰۰۵‬ميلادى نرخ رشدشمار كاربران در خاورميانه بيشتر از ديگر قاره‌هاى جهان بوده است، بيش از خاورميانه، آمريكاى لاتين و كارائيب بيشترين نرخ رشد شمار كاربران را دارند.

در فاصله ‪ ۵‬سال اول قرن بيست و يكم ميلادى شمار كابران اينترنت در خاورميانه ‪ ۲۶۶/۵‬درصد، در آفريقاى لاتين و كارائيب ‪ ۲۱/۲‬درصد، در آفريقا ‪ ۱۹۸/۳‬درصد، در آسيا ‪ ۱۶۴/۴‬درصد، در اروپا ‪ ۱۵۱/۹‬درصد، در اقيانوسيه ‪ ۱۱۳/۵‬درصد و در آمريكاى شمالى ‪ ۱۰۴/۹‬درصد رشد كرد.

به طور كلى نرخ رشد شمار كاربران در جهان در فاصله سال‌هاى ‪ ۲۰۰۰‬تا ‪ ۲۰۰۵‬ميلادى ‪ ۱۴۶/۲‬درصد بوده است.

طبق آمارهاى موجود در كشورهاى خاورميانه كه بالاترين نرخ رشد كاربران را داشته‌اند در مجموع ‪ ۴‬درصد از كل جمعيت جهان را دارند و ‪ ۷/۵‬درصد از كل جمعيتشان از اينترنت استفاده مى‌كنند.

در اين منطقه و در سال ‪ ۲۰۰۵‬ميلادى ‪ ۱۹‬ميليون و ‪ ۳۸۰‬هزار كاربر وجود خواهد داشت كه ‪ ۲/۲‬درصد از كل كاربران جهان را تشكيل مى‌دهند، در ميان كشورهاى خاورميانه كشورهاى سوريه و ايران بيشترين نرخ رشد طى ‪ ۵‬سال اول قرن حاضر را تجربه كردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا