تکنولوژی

چشم بخش هاى خصوصى کى روشن مى شه؟

آی تی ایران – بابا واقعاً که ايوا…داره،ما بالاخره نفهميديم توى اين مملکت،کى چه بالائى سرIT مى آره و کى چه کاره است.

مجلس محترم شوراى اسلامى با تصويب لايحه تغيير نام وزارتخانه،مقرر نمود که کليه فعاليت هاى IT بايد توسط وزارت ICT نظارت شده و سيسات گذاريهاى کلان در اين حوزه نيز باشورايعالى فن آورى اطلاعات مى باشد.

خيلى عجيب نيست که حوزه IT هم متاسفانه بعضاًاز هرج و مرج هاى سائر حوزه ها بى بهره نماند مخصوصاًاينکه وقتى بحث تصويب لايحه تغيير نام وزارتخانه مطرح شد،ظاهراًمشکل فقط سر برخى بودجه ها و اسم و رسم هابود ونه برنامه ريزى و نظارت.

از شورايعالى فن آورى اطلاعات که فعلاً غير از خبر مصاحبه رئيس سازمان تنظيم مقررات آنهم در حد اينکه براى تعيين 3 نفر کارشناس متخصص IT از بخش خصوصى دهها مکاتبه(البته بهتر بود ياد آورى مى کردند که با بخشهاى دولتى)نموده اند و اسامى را براى تصميم هائى به وزير محترم ارائه کرده اند خبر ديگرى نيست و ظاهراًکسى هم دنبال آن نيست.

از طرف ديگر شورايعالى انفورماتيک کشور کماکان فعاليت هاى خود را ادامه داده و دبير محترم آنهم مدافع سرسخت انتخاب نظام صنفى بخش خصوصى شده وعليرغم اعتراضات کتبى و شفاهى حداقل 6 تشکل رسمى موجود کشور کماکان در صدد انتخاب هيئت مديره بوده ولوبه قيمت آنکه مجمع برگزار شده به حد نصاب نرسيده باشد و تازه دفاع هم مى کنندکه بنظر مراجع دولتى همه چيز قانونى است و هيچ شائبه و شبهه اى هم در آن نيست وبخشهاى خصوصى و تشکل هاهم که خب البته طبق معمول فقط يکى هست و نيست جزاو،وحده لا اله الّا هو.
از اين که بگذريم،شورايعالى اطلاع رسانى هم تکفاى 1 را با موفقيت هرچه تمام تر(البته اگر موفقيت را درست تعريف کنيم و بگوئيم موفقيت يعنى همان 10 الى 20% از اهداف تکفا(البته بخوانيد تکفا1)و بقيه 80 الى 90% هم خدا بده برکت،بالاخره اگر نونش به بخش خصوصى و شرکت هاى بخش خصوصى نرسيده،بجاى آن آبش به برخى افرادآشنا به اين فن و حرفه که رسيد!؟!؟

حالا تازه در اخبار ديدم که چون تکفاى 1 گل بزرگى به سر بخش خصوصى زده،ايندفعه قرار شده تکفاى 2 از راه برسه،آنهم با هنرپيشه هاى خارجي.آدم ياد فيلم ماتريکس 2 مى افتد،جالبه؛نه؟شما نظرتون چيه؟اوليش بهتر بود؟از بس از اين شرکت و آن شرکت پرسيديم که آقا شما ا تکفا چيزى تونستين بگيرين و جواب منفى شنيديم خسته شديم ولى باز هم شک کرديم و من ساده را بگوکه در خواست وام هم کردم وام حمايت از بخش خصوصي.

البته يادتون باشه يک وقتى قصه وام بى بهره(البته بى بهره بى بهره که خير،با کمى بهره)شرکت خودم را براتون بگم تا از خنده روده بر بشين که سه ماه طول کشيد که گفتيم آقا، جون مادرت،ما از خير وام کم بهره براى توليد محصولات نرم افزارى گذشتيم،جونم آزاد مهرم حلال،پول کارمزد1% وام را پس بدين مى خواهيم بريم سر زندگى مون و بالاخره هم خدا خيرش بده ،آقاى دکتر صديق بدادمان رسيد و الاّبنظر مى رسيد،پول ما را به عنوان وام بى بهره به يکى ديگر داد اند و رفته جايى که عرب نى مى اندازه.

به هر حال بنده به عنوان يک کارشناس کوچک که حدوداً 16 سال از عمرم رادر اين حوزه و بازارگذرانده ام،مستقل از سمت قبلى ام در انجمن شرکت هاى اينترنتى،خاضعانه از مجلس شوراى اسلامى و وزارت ICT در خواست مى کنم بابا يکى بالاخره تکليف ما را روشن کند،کى بخش خصوصى است کى دولتى است؟وکى متولى اين صنعت است؟

شورايعالى انفورماتيک چه کاره است؟شورايعالى اطلاع رسانى هم که روى چشم ما جا داره و لى بالاخره شوراى فن آورى اطلاعات چى شد؟آيا واقعاً بخش خصوصى هم آدم حساب مى شه که از آنها هم نماينده اى در آن شورا حضور داشته باشد و يا طبق روال قبل، وزراء محترم از وزارتخانه هاى مختلف،سازمان صدا و سيما،قوه قضائيه و………..همه کسانى که يک روز دور ميز نشستن و مصوبه شورايعالى انقلاب فرهنگى را تصويب کردندو البته امروز برخى از آنان چنان سنگ مردمسالارى و آزاد انديشى و اطلاع رسانى آزاد سر مى دهند که گوئى يادشان رفته هنوز برخى از پرونده هاى شرکت ها از همان موقع به دستور آنها و يا به استناد مصوبه آنان تشکيل شد و بازمانده و بعضى ها هم همين چند روزه اخير دوباره پلمپ شده اندو…….
شايد به گفته آقاى ابطحى ،که البته از همين جا به ايشان عرض سلام دارم،چقدر خوب مى شد که همه اين حرفهائى که در اين ايام زده مى شد قبلًا هم زده مى شد و يا لااقل بعدا هم زده شود.

موفق و سربلند باشيد،مصطفى محمدى

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا