تکنولوژی

همايش كاربرد فناورى اطلاعات وارتباطات در روستا گشايش يافت

ايسنا – همايش 2 روزه‌ى كاربرد فناورى اطلاعات و ارتباطات در روستا صبح امروز ”سه‌شنبه” در دانشگاه علم و صنعت گشايش يافت.
به گزارش خبرنگار سرويس فناورى اطلاعات ايسنا، در ابتداى اين همايش ”نور الله كثيري” معاون پژوهشى دانشگاه علم و صنعت ايران، گفت: اين دانشگاه اولين دانشگاهى است كه با ورود به عرصه‌ى آموزش عالى در زمينه‌ى فنى و مهندسى امكان تغيير ساختار و اعتلاى نيروى انسانى را در 75 سال پيش آغاز كرد و طى 7 دهه‌ى گذشته تحولات بسيار گسترده‌يى پشت سر گذاشت، كه يكى از مقوله‌هايى كه بيتر به آن توجه شده است پرداختن به نيازهاى نوينى است كه در عرصه‌هاى مختلف اقتصادى، اجتماعى به وجود مى‌آيد و نياز است دانشگاهى براى رفع آن اقدام كند كه البته گام‌هاى موثرى در اين زمينه برداشت شده است.
در ادامه ”مهندس برات قنبري” معاون وزير ارتباطات گفت: نگرش ما براى فناورى اطلاعات و ارتباطات به عنوان يك رويكرد توانمند سازى است و به عنوان توسعه دهنده‌ى ديگر بخش‌ها به شمار مى‌رود، كه در برنامه‌ى سوم توسعه كه در سال‌هاى پايانى آن هستيم براى كل توسعه‌ى بخش ارتباطات كشور 5 هزار ميليارد تومان پيش بينى و سرمايه‌گذارى شده بود كه به تمام اهداف خود نائل شديم.
قبرى، افزود: براى روستاها در اين عرصه حدودا 50 ميليارد تومان اعتبار ديده شده و از مبلغ هر تلفن‌همراهى كه ثبت‌نام مى‌شود، 50 هزار تومان اعتبار براى روستاها كنار گذاشته مى‌شود و با اين حساب، اعتبار روستايى تامين مى‌شود و در اين جا نقش و همكارى مديران كل استان‌ها و وزارت‌خانه‌ها بسيار حائز اهميت است.
وى، ادامه داد: همايش كاربرد فناورى اطلاعات و ارتباطات در روستا قطعا فضاى فرهنگى لازم را جهت توجه به روستا در اين زمينه فراهم مى‌كند، لذا بر برنامه‌ريزان كشور است تا با تهيه‌ى سند راهبردى توسعه‌ى فناورى اطلاعات و ارتباطات در روستا اين مهم را مهيا سازند.
وى، گفت: اميد است اين همايش بتواند زمينه ساز ايجاد جامعه‌ى اطلاعاتى روستايى بر اساس فرهنگ ملى، به منظور تبيين محيطى مناسب براى كار و زندگى در روستاها به گونه‌يى شود كه ديگر شاهد فاصله‌ى عميق محيط هاى شهرى و روستايى از يك سو و فاصله‌ى ديجيتالى با جهان توسعه يافته از سوى ديگر نباشيم.
در ادامه ”دكتر فرهاد اعتمادي” رئيس اداره‌ى ارتباطات كميسيون مالى يونسكو در ايران گفت: بدون شك نقش سازمان‌هاى بين المللى در توسعه‌ى فناورى اطلاعات و ارتباطات (ICT) از جنبه‌هاى مختلف مورد توجه جهانيان قرار دارد. كشور ما نيز كه به عنوان عنصرى فعال در اين مجامع حضور دارد بايد بتواند ا مزاياى اين عضويت در حد مطلوب استفاده كند.
وى، افزود: اين همايش هم كه به همت دانشگاه علم و صنعت ايران و همكارى موثر سازمان‌ها و نهادهاى بخش دولتى و خصوصى امروز برگزار مى‌شود. نقطه‌ى عطفى در توسعه‌ى ICT براى روستاهاى كشور است و اميد است اين اقدام فرهنگى سرآغاز حكومتى پر اميد و عملى براى توسعه‌ى ICT در روستاهاى كشور شود.
همچنين ”دكتر على اكبر جلالي” دبير همايش گفت: همايش كاربرد فناورى اطلاعات و ارتباطات در روستا به منظور اطلاع، هماهنگى و استفاده‌ى مناسب از برنامه‌ها، توانمندى‌ها و تجربيات سازمان‌ها و نهادهاى مرتبط با روستا از يك سو و آگاهى از تجربيات على و تخصصى دانشگاهيان و متخصصان بخش‌هاى دولتى و خصوصى از سوى ديگر برنامه‌ريزى شده است.
وى افزود: در اين همايش تقريبا تمام سازمان‌هاى موثر در توسعه‌ى فناورى اطلاعات و ارتباطات در روستا كه برنامه‌هاى مشخصى دارند، مشاركت كرده‌اند. اين سازمان‌ها در فرصتى كه برايشان سر گرفته شده، گزارشى از برنامه‌هاى در حال انجام و برنامه‌هاى آينده‌ى خود را ارائه مى‌كنند و همين طور در ميز گردهاى پيش بينى شده، برنامه‌هاى آنان در حد امكان مورد نقد و بررسى قرار خواهد گرفت.
وى همچنين از مسؤولان سازمان‌هاى برگزار كننده و ياريگر اين گونه همايش و برنامه‌ها تشكر كرد.

سايت همايش: www.iran-rict.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا