هوش مصنوعی علیبابا میتواند بیماران مبتلا به کرونا را شناسایی کند
شرکت چینی علی بابا (Alibaba) موفق به طراحی سیستمیمبتنی بر هوش مصنوعی شده که قادر است ویروس کرونا یا همان کووید-19 را تشخیص دهد.
طبق گزارشی که توسط وبسایت Nikkie منتشر شده، علی بابا ادعا میکند که سیستم جدیدی که توسط متخصصان این شرکت توسعه داده شده میتواند با بررسی سیتی اسکنهایی که از سینه بیمار گرفته میشود، احتمال مبتلا بودن وی به ویروس کرونا را با دقت 96 درصد تشخیص دهد.
طبق گفته این شرکت، سیستم مذکور این فرآیند را تنها در 20 ثانیه انجام میدهد؛ درحالی که پزشکان و متخصصان در بهترین حالت، حدود 20 دقیقه زمان برای این کار نیاز دارند. سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی علی بابا با بیش از 5000 تصویر و اطلاعات تاییدشده از ویروس کرونا تعلیم داده شده و در برخی از بیمارستانهای چین نیز مورد آزمایش قرار گرفته است.
طبق آخرین گزارشها، در حال حاضر حدود 100 بیمارستان و مرکز درمانی در چین از سیستم تشخیص کرونای مبتنی بر هوش مصنوعی علی بابا استفاده میکنند. ناگفته نماند که تنها علی بابا در این زمینه، وارد عمل نشده و شرکت Ping نیز که در زمینه خدمات درمانی فعالیت دارد، از سیستمیبا عملکردی تقریبا مشابه رونمایی کرد.
این شرکت با انتشار بیانیهی نوشت: سیستم خوانش تصاویر هوشمن این شرکت، از زمانی که آماده خدمترسانی شد در بیش از 1500 مرکز درمانی مورد استفاده قرار گرفته است. بیش از 5 هزار بیماری از خدمات این سرویس به صورت رایگان بهره بردند. این سیستم قادر است تحلیلها و گزارشهای هوشمند خود را ظرف 15 ثانیه و با دقت بالای 90 درصد ارائه کند.
درکل، میتوان گفت که هرچه راهکارها و ابزارهای شناسایی مبتلایان به این ویروس بیشتر باشد، میتوان اقدامات موثرتری را در جهت پیشگیری از شیوع و گسترش کرونا برداشت.