معاون IT وزارت ارتباطات: هدف اينترنت ملي قطع رابطه با دنيا نيست
معاون فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: با حضور استادان دانشگاهها و صاحب نظرات اين حوزه ميتوان زمينهي لازم براي توسعهي فناوري در مراكز مورد نظر به وجود آورد.
به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،مهندس «عبدالمجيد رياضي» در گفتوگو با واحد روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به اهداف برگزاري اولين جلسهي هم انديشي شبكهي اينترنت ملي كه با حضور جمعي از كارشناسان اساتيد داشگاه و دست اندركاران اين حوزه در محل سالن كنفرانس وزارت ICT و به دعوت معاونت فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، برگزار شد، اظهار داشت: در پروژهي اينترنت ملي لازم است صاحب نظران در مقياس ملي شركت كنند و از همان مراحل اوليه در جريان روند كار قرار گيرند، تا بتوانيم از پيشنهادهاي آنان استفاده كنيم و آنان را با نقطه نظرات خود آشنا سازيم.
معاون فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: با حضور استادان دانشگاهها و صاحب نظرات اين حوزه ميتوان زمينهي لازم براي توسعهي فناوري در مراكز مورد نظر به وجود آورد.
وي ادامه داد: شبكهي اينرنت ملي در مقياسي قرار دارد كه ميطلبد ازدانشگاههاي تخصصي در موضوع شبكه، امنيت شبكه و كاربري آن حضور فعال داشته باشند.
وي مشاركت دانشگاهها و مراكزتحقيقاتي از ابتداي امر در اين پروژه بزرگ را مفيد دانست و گفت: حضور دانشگاهها موجب توسعهي پتانسيلهاي داخلي شده و ظرفيت سازي ميكند.
رياضي افزود: با اين حركت ميتوان از خروج ارز كشور صرفه جويي كرد و پشتوانهي علمي و آكادميك قابل استفاده از نيروهاي متخصص داخلي رسيدن به توسعهي پايدار در كشور را تضمين ميكند.
معاون فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات برگزاري اولين جلسهي تخصصي شبكهي اينترنت ملي را مفيد ارزيابي كرد و افزود: استادان برجستهي دانشگاهها و حاضران استقبال خوبي از اين جلسه كردند.
گفتني است؛ در اين جلسه تلاش شد تا مفاهيم شبكهي اينترنت ملي و انتظارات از آن مشخص شود، همچنين صاحبنظران نقطه نظرات خود را در باب تامين امنيت، محتوا و الزامات آن در ارتباط با چگونگي تدوين طرح امنيت شبكه مطرح كردند.