استان قم فقط ۹۰ هزار مشترک اینترنت پرسرعت دارد
در حالی که روز شنبه خبر مدیرعامل شاتل از مخابرات استان قم به دلیل ندادن امکانات برای ارایه اینترنت به کاربران این استان انتقاد کرده بود مدیرعامل مخابرات این استان از ایجاد فضای مناسب رقابتی در ارایه خدمات اینترنت در این استان خبر داد.
سید اسدالله دهناد در گفت و گو با خبرگزاری مهر گفت :از ابتدای امسال بیش از ۸ هزار پورت اینترنت پرسرعت به متقاضیان قم واگذار شد و تعداد مشترکان اینترنت استان به ۹۸ هزار نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری مهر، سید اسدالله دهناد با اشاره بر اینکه واگذاری این تعداد مشترک اینترنت پرسرعت در قم توسط شرکت مخابرات و دیگر شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی (PAP) انجام شده افزود: در حال حاضر علاوه بر مخابرات 6 شرکت دیگر نیز با استفاده از امکانات موجود شرکت مخابرات از جمله فضای فیزیکی ، پهنای باند و … نسبت به فروش اینترنت پرسرعت ADSL اقدام می نمایند.
مدیرعامل شاتل : مخابرات جلوی توسعه اینترنت در قم را گرفته است
وی در ادامه افزود: به منظور ایجاد فضای رقابت مناسب در ارائه خدمات اینترنتی شرکت مخابرات استان این امکان را برای تمامی شرکتهای PAP بصورت یکسان ایجاد نموده است تا بتوانند در نقاط مختلف استان نسبت به فروش ADSL اقدام نمایند.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان قم با شاره به تعداد پورتهای منصوبه اینترنت پرسرعت در استان قم گفت: شرکتهای PAP هم اکنون بیش از 72هزار پورت منصوبه دارند.آقای دهناد اضافه کرد تا کنون 52450 پورت اینترنت پرسرعت از طریق شرکتهای PAP به متقاضیان واگذار شده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات قم با اشاره به اینکه امکان واگذاری اینترنت در بیش از 51 روستای استان نیز توسط شرکت مخابرات استان قم ایجاد شده است از شرکتهای PAP خواست نصب تجهیزات در مراکز روستایی بمنظور ارائه اینترنت به روستاها را در دستور کار خود قرار دهند.
احمد نخجوانی، مدیرعامل شاتل در جمع خبرنگاران رسانههای جمعی در استان قم با بیان این مطلب گفت: طبق ماده 10 مصوبه 97 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، هر شرکت ارایهدهنده اینرنت پرسرعت (PAP) در صورتی مجاز به درخواست امکانات غیرفعال (پسیو) و کابلی جدید در هر مرکز تلفن است که حداقل 75 درصد امکانات موجود خود را در اختیار مشترکان قرار داده باشد.
وی افزود: این درحالی است که امکانات واگذار شده شاتل به مشترکان در تمامی مراکز مخابراتی به نزدیک 90 درصد رسیده و در نیمی از مراکز قم نیز 100 درصد امکانات در اختیار شاتل به متقاضیان واگذار شده است و با تکمیل ظرفیت و صف چند هزار نفری برای دریافت امکانات مواجه هستیم.
به گفته نخجوانی، شاتل تاکنون جلسات متعددی با مسوولان و مدیران ارشد مخابرات قم برگزار کرده و نامههای مختلفی برای رفع معضل پیش آمده درخصوص واگذار نکردن امکانات مخابراتی به شرکتهای PAP ارسال کرده است اما هیچ کدام از این پیگیریها راه به جایی نبرده است.
وی اظهار داشت: از یک سال و نیم گذشته تاکنون درخواستهای متعددی از سوی شاتل برای تخصیص فضا و طرح در مراکز مختلف مخابراتی استان قم ارایه شده اما با موافقت از سوی مخابرات مواجه نشده است و این شرکت مخابراتی با بهرهبرداری انحصاری از امکانات موجود خود به صورت یکطرفه و بدون رعایت شرایط بازار رقابتی نسبت به عرضه رایگان سرویسهای ADSL در این استان اقدام کرده است و بهای این رفتار ضدرقابتی را باید شرکت شاتل از یک سو و مردم استان از سوی دیگر بپردازند.