تکنولوژی

پیام‌رسان‌ها جای شبکه‌های اجتماعی را می‌گیرند؟

فیس‌بوک شبکه اجتماعی است که محبوبیت خود را از آغاز به کار در قالب به اشتراک گذاری محتویات شخصی افراد از وقایع و رویدادها، از آنچه در طول روز برای آن‌ها به وقوع پیوسته تا حتی تصویر کودک یا غذایی که طبخ کرده‌اند بدست آورده است اما در حال حاضر و بر اساس گزارش‌های منتشر شده در وب‌سایت‌هایی مانند TheInformation و بلومبرگ، این شبکه اجتماعی با کاهش آمار به‌اشتراک‌گذاری پست‌های شخصی میان کاربران و دوستان و افراد خانواده روبرو شده است. 

این به معنای کاهش کلی میزان به‌اشتراک‌گذاری محتویات مختلف کاربرانِ فعال در این شبکه اجتماعی نبوده اما اینچنین نتیجه می‌دهد که بیش از یک میلیارد کاربر فعال در این شبکه اجتماعی، راهکار متفاوتی را در استفاده از این شبکه اجتماعی و در قالب به‌اشتراک‌گذاری ویدئوها و لینک‌های وب درنظر گرفته‌اند. 

این کاهش در میزان به‌اشتراک‌گذاری محتویات شخصی نظیر مواردی مانند به‌روزرسانی وضعیت کاربری، عکس و نوشته‌ها زمانی به وقوع پیوسته که شاهد افزایش استفاده کاربران از برنامه‌های پیام‌رسان مانند اسنپ‌چت و واتس‌اپ هستیم. 

فیس‌بوک در گزارشی که در اوایل سال جاری میلادی منتشر کرده بود، از این پدیده جدید با عنوان “کاهش 15 درصدی به‌اشتراک‌گذاری خبرهای اورجینال و اصل” در مقایسه با سال گذشته میلادی یاد کرد. 

گزارش‌های جدید حکایت از آن دارند که فیس‌بوک اخیرا تیمی از متخصصان خود را نیز با هدف کمک به برطرف شدن مشکلات کاهش در به‌اشتراک گذاری مطالب با عناوینی مانند “همین الان یا همین امروز”، در پروژه‌ای به منظور کاوش در محتویاتی که در سال‌های گذشته توسط کاربران در این دسته‌بندی منتشر شده بوده به کار گرفته است.

این شرکت حتی الگوریتم سرخط خوان خبری شبکه اجتماعی خود را نیز به‌منظور اولویت‌دهی به آنچه کاربران در پروفایل خود به اشتراک می‌گذارند تغییر داده است. 

بر اساس گزارش وب‌سایت The Information، تنها 39 درصد از کاربران فعال هفتگی فیس‌بوک به اشتراک محتویات شخصی در طول مدت زمان یک هفته اقدام کرده‌اند. علاوه بر این، جدیدترین قابلیت عرضه شده توسط شبکه اجتماعی یعنی امکان پخش زنده ویدئویی نیز به‌زودی در برنامه همراه این شبکه اجتماعی پیش روی کاربران قرار خواهد گرفت. 

منبع : آی تی ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا