مدير سايت بلاگفا:دولت آتى بايد يكسرى از چالشهاى حقوقى اين حوزه را رفع كند
ایسنا -به اعتقاد مدير سايت بلاگفا، دولت اصلاح طلب تا حدودى وبلاگها را پذيرفت و مانع رشد اين پديده نشد.
عليرضا شيرازى در گفتوگو با خبرنگار سرويس «نگاهى به وبلاگها»ى خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا) دربارهى رشد وبلاگنويسى در دوران رياست جمهورى خاتمى، اظهار داشت: وبلاگ نويسى خواسته يا ناخواسته همزمان با روى كار آمدن دولت اصلاح طلب در ايران فعاليت خود را آغاز كرد و سبب ورود اينترنت و گسترش آن در اين برهه گرديد.
به عقيده وى رسانههاى فارسى، به ويژه سايت گويا در معرفى وبلاگها در داخل كشور تاثير بسزايى داشتهاند.
البته شكلگيرى نشريات IT در معرفى پديده وبلاگنويسى را نمىتوان انكار كرد.
شيرازى با اشاره به اينكه وبلاگها با جذابيتهاى فنى كه داشتهاند، توجه كاربران ايران را به خود جلب كردند، گفت: آنها مىتوانستند مطالب فارسى را نه به عنوان خبر، بلكه با دنيايى از دل نوشتهها و خاطرات ديگران مطالعه كنند و در كل با انديشههاى فراوانى آشنا شوند و حتى برخى از محدوديتهايى كه به دليل عرفى و اخلاقى در جامعه ممنوع تلقى مىشد، در اين فضا مطرح كنند.
وى ادامه داد: پس از اين دوران مسائل اجتماعى، فرهنگى، سياسى و ادبى در وبلاگها مطرح شد و بهتدريج وبلاگنويسى تبديل به تبى در ميان جوانان شد. به طورى كه امروز شاهد رشد وبلاگ نويسان نوجوان در اين فضا هستيم كه به دنبال تجربه اين حوزه هستند و در حقيقت هرچه از زمان پيدايش وبلاگها مىگذرد، از كيفيت مطالب و جذابيتهاى آن كاسته مىشود.
مدير سايت بلاگفا در ادامه به عملكرد دولت در حوزه وبلاگها اشاره كرد و گفت: آنچه مهم است دولت با وبلاگها به عنوان يك وسيله ممنوعه برخورد نكرد و شايد بزرگترين كمك دولت به اين حوزه همين بود، ضمن اينكه برخى از نهادهاى دولتى همانند سازمان ملى جوانان و مطبوعات نيز در معرفى اين پديده مؤثر بودند.
شيرازى در پايان تصريح كرد: دولت آتى بايد يكسرى از چالشهاى حقوقى اين حوزه را رفع كند تا هر فردى كه در اين حوزه فعاليت مىكند، بداند چه وظايفى دارد و از چه حقوقى برخوردار است.