آزمايشگاههاى جرائم الكترونيكى در خدمت پليس نيوزلند
آی تی ایران – پليس نيوزلند‘ دپارتمان بررسى مسائل داخلى و دپارتمان معاملات تجارى سايبر با احداث لابراتوارهاى ويژه جرائم الكترونيك از جمله آژانسهائى هستند كه فعالانه در زمينه پيگيرى و كشف جرائم سايبر با يكديگر همكارى مى كنند.
به گزارش روز يكشنبه دفتر اطلاع رسانى موسسه تحققات و توسعه ناجا(epolice)‘ نزديك به 12 آژانس دولتى با صرف هزينه اى در خورتوجه با سه آژانس فوق در رابطه با جرائم سايبر همكارى مى كنند.
پليس نيوزلند با احداث لابراتوارهاى ويژه جرائم سايبرو استفاده از تيم هاى متخصص و كارآمد بر كليه تخلفات فضاى سايبر و واقعى كه به كمك ابزارهاى الكترونيكى انجام مى شود نظارت و كنترل دارد.
پليس نيوزلند گفت: درصد قابل توجهى از جرائم در اين لابراتوار توسط نيروهاى پليس پيگيرى ‘ كشف و خنثى مى شوند.
اين سازمان درصد برخى جرائم را كه در اين آزمايشگاه كشف و خنثى مى شوند را به شرح ذيل اعلام كرد:تخففات مربوط به قاچاق و فروش دارو14 درصد كلاه برداريهاى اينترنتى 10 درصد
ارتكاب به قتل و كشتار 14 درصد هتك حرمت هاى اخلاقى و تجاوزات جنسى 8 درصد
سرقت 5 درصد انتشار نشريات غير قانونى و ضد اخلاقى 3درصد.
درصد بالائى از جرائمى نظير سلب آسايش عمومى و تجاوز به حقوق شهروندان‘تهديد به قتل و ترور‘ فعاليتهاى غير قانونى مخابراتى و ايجاد رعب و وحشت در جامعه دراين لابراتوار زير نظر پليس پيگيرى و خنثى مى شوند.
تحقيقات پليس نشان مى دهد كه كليه مجرمينى كه دست به ارتكاب جرم در جامعه و يا فضاى سايبر مى زنند به يكى ازابزارهاى الكترونيكى و هوشمند به روز نظير تلفنهاى همراه با قابليتهاى بالا‘ لپ تاپ‘ رايانه هاى دستى وديگر ابزارها و تجهيزات تكنولوژيك مجهز هستند.
فناوريهاى روزآمد علاوه بر اينكه درصد ارتكاب جرائم را بالا برده است و به نوعى در خدمت مجرمين در آمده همچنين شيوه و ابزارى نوين ر خدمت پليس به جهت كشف وخنثى كردن جرائم شده است.
امروزه انواع انگشت نگاريها ‘ تعيين هويتها و آزمايشهاى ژنتيك و بسيارى از متدهاى كشف جرم به يمن ابزارهاى الكترونيكى و همچنين گسترش فناوريهاى اطلاعات براى جلوگيرى از رشد بيرويه جرائم و كشف عاملين جرائم به يمن فناوريهاى نوين در اختيار پليس قرار گرفته است.
سسس مقامات امنيتى و پليس نيوزلند معتقدند براى برقرارى امنيت در جامعه و محيط سايبر تنها اجراى لوايح قانونى و پيگيرى مجرمين كافى نيست بلكه يكى از اساسى ترين راهكارها آگاهمند كردن و هوشيار كردن مردم از خطرات بالقوه در جامعه است . درجه آگاهى مردم خود به نوعى تظيم گر ظريب امنيتى يك جامعه است.
مجهز شدن به ابزاهاى امنيتى الكترونيكى چه در فضا سايبر و چه در دنياى واقعى كليد ديگر دفع حملات مجرمين است.