تکنولوژی

كارگاه راهبرى اينترنت در حاشيه‌ى كنفرانس منطقه‌يى آسيا و اقيانوسيه برگزار شد

ایسنا – نخستين كارگاه كنفرانس آسيا و اقيانوسيه امروز صبح با عنوان راهبرى اينترنت از سوى دبيرخانه‌ى شوراى عالى اطلاع‌رسانى برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرويس جامعه‌ى اطلاعاتى خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا)، ”شاهد اختر” در اين كارگاه اظهار داشت: حاكميت اينترنت با تمام سياست‌ها و مقرراتى كه در ساختار حوزه‌ى عملياتى و بكارگيرى اينترنت اثر مى‌گذارد مرتبط است. بسيارى از قوانين و مقررات به اهداف توسعه برمى‌گردد و بايد چرايى استفاده از اينترنت دغدغه و نگرانى ما باشد.

در ادامه ”ايزومى آيسو” دبيركل گروه كارى حاكميت اينترنت ژاپن،‌ گفت: در حوزه‌ى راهبرى اينترنت كشورهاى منطقه با چالش‌هاى زيادى روبرو هستند كه برخى از آن‌ها از نظر ساختارها و ارزش‌ها يك شكاف اقتصادى – اجتماعى و اينترنتى مخرب هستند كه اين چالش‌هاى اينترنتى را به همراه دارند.

وى، تصريح كرد:‌ حاكميت اينترنت نياز به هدايت مستمر دارد و تصميمات اين حوزه بر روى تمامى كاربران تاثير دارد.

در ادامه ”عليرضا كاشيان” دبير اجرايى كارگروه اينترنت در شوراى عالى اطلاع‌رسانى، گفت: ايران به عنوان يك كشور در حال توسعه الگوى مناسبى براى ديگر كشورها در پروسه‌ى راهبرى اينترنت محسوب مى‌شود.

وى، افزود: دموكراتيك بودن، شفاف بودن مذاكرات و شركت گروه‌هاى ذى‌نفع سه موضوع اصلى راهبرى اينترنت در جهان است.

در ادامه ”دانى بات” محقق و عضو سازمان UNDP با اشاره به اينكه اينترنت سكويى براى توسعه‌ى مسائل فرهنگى است، گفت: وقتى فرهنگى تجمه و وارد اينترنت مى‌شود اين حوزه را دچار تغيير و تحولات اساسى مى‌كند.

معاون رئيس آيكان، در پايان در خصوص اهميت اينترنت، تصريح كرد: در حال حاضر اينترنت به ستون فقرات اقتصاد و جهانى شدن تبديل شده است.

گفتنى است؛ كارگاه جامعه‌ى اطلاعاتى و ICT روستايى فردا در حاشيه‌ى كنفرانس برگزار مى‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا