تکنولوژی

لحظه‌نگار؛ اشتراک گذاری زنده لحظه‌ها

برای خیلی از ما پیش آمده که در جایی بودیم که دوست داشتیم آن لحظه را با همه تقسیم کنیم. برای مثال فرض کنید در استادیوم آزادی هستید و مسابقه والیبال ایران را از نزدیک می‌بینید، خیلی‌ها دوست دارند در آن لحظه در سالن مسابقه باشند اما به هر دلیلی این امکان را ندارند. لحظه‌نگار می‌تواند این امکان را به شما بدهد تا لحظه‌های زندگی را به‌صورت زنده برای همگان پخش کنید.

انتشار نسخه آزمایشی/نهایی

به گفته امیر حسین فقیهی(مدیرعامل لحظه‌نگار) نسخه رسمی لحظه‌نگار به عنوان اولین اپلیکیشن پخش زنده موبایلی ایرانی در روز سه‌شنبه 26 مرداد 1395 به صورت عمومی منتشر و اطلاع‌رسانی می‌شود. اما نسخه آزمایشی این اپلیکیشن از مهر ماه 94 منتشر شده که برای پلتفرم اندروید و آی‌او‌اس قابل دانلود و استفاده است. شما هم می‌توانید این اپلیکیشن را از لینک‌های زیر دانلود کنید.

دانلود اپلیکیشن برای اندروید

دانلود اپلیکیشن برای آی‌اواس

کانال آی‌تی‌ایران در لحظه نگار

لحظه نگار فعالیت خود را از مهرماه سال گذشته با پلتفرم اندروید آغاز کرده است. این اپلیکیشن در نسخه اول بیش از 100 هزار کاربر داشته است. نسخه جدید لحظه‌نگار اما بر روی سه پلتفرم وب، اندروید و iOS در دسترس همه کاربران است. چشم انداز لحظه نگار این است که هر کس با هر وسیله‌ای که به اینترنت متصل می‌شود بتواند پخش زنده کند و پخش زنده دیگران را ببیند. باید ببینیم این استارت‌آپ برای رسیدن به این هدف بزرگ چقدر موفق خواهد بود.

مزایای استفاده از لحظه‌نگار

نسخه جدید لحظه نگار ساختار یک شبکه اجتماعی را دارد و کاربران می‌توانند یکدیگر را دنبال کنند و زمانی که فرد مورد نظر شما ویدئویی را منتشر کرد، شما نوتیفیکیشن دریافت خواهید کرد تا به او ملحق شوید. یکی از امکانات مهم لحظه نگار پخش زنده بر روی تلگرام و توییتر به صورت مستقیم است. بدین صورت که اعضای گروه‌ها و کانال‌های تلگرامی و همچنین تایم‌لاین توییتر می‌توانند بدون خروج از تلگرام و توییتر، پخش زنده کانال مورد نظر را ببینند. همچنین پخش زنده در لحظه نگار می‌تواند به دو صورت صوتی و ویدئویی باشد. البته به این نکته هم باید توجه داشت که استفاده از لحظه نگار تا 30 دقیقه در هر روز برای هر کاربر رایگان است و بیشتر از این زمان شامل هزینه خواهد شد.

اشکالات موجود در لحظه‌نگار

گذشته از ایده‌ی بسیار خوب این اپلیکیشن که نمونه‌های خارجی فراوان دارد اما هیچ نمونه ایرانی برای آن وجود ندارد، چند ایراد هم خودنمایی می‌کند.

در ابتدا با توجه به پی‌ ریزی این اپلیکیشن برای تبدیل شدن به یک شبکه اجتماعی، یکی از بزرگترین مشکلاتی که به چشم می‌خورد کمبود گزینه‌ی جستوجو است. یعنی برای مثال اگر شما می‌خواهید صفحه دوست خود را دنبال کنید هیچ راهی برای پیدا کردن او وجود ندارد مگر اینکه اخیرا یک لحظه‌ای را زنده منتشر کرده باشد. ایراد دیگری که به چشم می‌خورد این است که اگر یک صحنه‌ای را زنده ضبط و منتشر کردید امکان حذف آن وجود ندارد. اگر هم این امکان وجود دارد جای سختی پنهان شده که به سادگی قابل پیدا کردن نیست! موضوع دیگر که می‌شود به آن اشاره کرد محدودیت زمانی است. شاید انتظار می‌رفت مدت هر ویدئو به 30 دقیقه محدود شود، زیرا ممکن است شما در یک روز چند جای متفاوت باشید و بخواهید از آنجا زنده گزارش کنید. اما اگر نخواهید هزینه پرداخت کنید هر 24 ساعت و 30 دقیقه اجازه پخش زنده را خواهید داشت.

منبع : آی‌تی‌ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا