تکنولوژی

امور حاکميتی و مالکيت اپراتور دوم قابل واگذاری نيست

ایسنا – لايحه‌ي اجازه‌ي اجراي موافقتنامه‌ي پروانه‌ي شبكه و خدمات ارتباطات سيار از سوي دولت به شماره‌ي ‌٤٢٣٩٢/٣١٤٩٦ مورخ ‌٣/٨/١٣٨٣ به ملس شوراي اسلامي تقديم و يك فوريت آن در جلسه‌ي علني ‌٥/٨/١٣٨٣ تصويب گرديد و پس از آن در جلسه‌ي علني ‌٥/٢/١٣٨٤ مجلس شوراي اسلامي با اصلاحاتي تصويب و در تاريخ ‌١٤/٢/١٣٨٤ به تاييد شوراي نگهبان رسيد و پس از آن طي نامه‌ي شماره‌ي ‌٦٠٧٨٠/٢٦٠ مورخ ‌١٨/٢/١٣٨٤ به مجلس شوراي اسلامي واصل شد.

به گزارش سرويس ارتباطات ايسنا، «قانون اجازه‌ي اجراي موافقتنامه‌ي پروانه‌ي شبكه و خدمات ارتباطات سيار» در ذيل آمده است: «ماده واحده — به وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات اجازه داده مي‌شود نسبت به اجراي موافقتنامه‌ي پروانه‌ي شبكه و خدمات ارتباط سيار كه در اجراي بند هـ‌ ماده‌ي ٣ قانون وظايف و اختيارات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات مصوب ‌١٩/٩/١٣٨٢ با شركت ايران سل منعقد شده است با رعايت اصل ‌٤٤ قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و ضوابط زير اقدام كند.

كليه‌ي امور حاكميتي از جمله فركانس و شبكه‌ي مادر زيرساخت و مالكيت آن‌ها قابل واگذاري نمي‌باشد و صرفا در انحصار دولت خواهد بود.

‌١- كليه‌ي موارد امنيتي موافقتنامه به تاييد شوراي عالي امنيت ملي مي‌رسد. اختيارات، وظايف، قوانين و مقررات نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران و شوراي عالي امنيت ملي به قوت خود باقي است و مفاد اين قانون نبايد مانع اجراي آن‌ها شود.

‌٢- دولت مكلف است با رعايت اصل ‌٤٤ قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و قانون وظايف و اختيارات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بر ايجاد شبكه‌ي تلفن‌همراه موضوع اين قانون نظارت كامل داشته باشد.

‌٣- موافقتنامه پس از تاييد توجيه اقتصادي آن توسط شوراي اقتصاد قابل اجرا مي‌باشد.

‌٤- دولت مكلف است بر تنظيم مقررات مديريت فركانس كشور و سياستگذاري در خصوص صدور مجوز فركانس در چارچوب سياست‌هاي كلي نظام نظارت كامل نمايد.

‌٥- وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات مكلف است جهت تامين و توسعه‌ي شبكه‌ي زيرساخت اپراتوردوم، قبل از موعد مقرر اقدام نمايد.

‌٦- با توجه به قانون حداكثر اتفاده از توان فني و مهندسي توليدي و صنعتي و اجرايي كشور در اجراي پروژه‌ها و ايجاد تسهيلات به منظور صدور خدمات مصوب ‌١٢/١٢/١٣٧٥ حداقل ‌٥١ درصد از سهم ارزش مالي تجهيزات اصلي شبكه در طول اجراي قرارداد از داخل كشور تامين مي‌شود.

‌٧- مديريت فني و پشتيباني فني جزو مسؤوليت‌هاي مديران ايراني كنسرسيوم ايرانسل مي‌باشد.

‌٨- كليه‌ي تصميمات هيات مديره و مجامع عمومي و فوق العاده شركت مشروط به موافقت حداقل ‌٥١ درصد سهامداران ايراني اين كنسرسيوم مي‌باشد.

‌٩- سهام شركت‌هاي ايراني كه ‌١٠٠ درصد سهام آن‌ها متعلق به شخصيت‌هاي حقيقي و حقوقي ايراني است در كنسرسيوم ايرانسل نبايد از ‌٥١ درصد كمتر باشد.

‌١٠- تعرفه‌هاي ارتباطي ارائه شده از طرف كنسرسيوم ايرانسل حداكثر ‌٢٠ درصد بيشتر از تعرفه‌هاي شركت مخابرات نباشد و حداقل تعرفه‌هاي اعلام شده از طرف ايران سل محدوديتي نخواهد داشت.

‌١١- ‌١/٢٨ درصد درآمد حاصله از انجام خدمات ويژه و ارزش افزوده و ماليات متعلقه بايد علاوه بر درآمدهاي كنسرسيوم ايرانسل از بابت قرارداد اپراتوري دوم پرداخت گردد.

‌١٢- موافقتنامه‌ي پروانه‌ي شبكه و خدمات ارتباط سيار منعقده با شركت ايرانسل با رعايت كليه‌ي موارد مذكور در اين قانون بايد اصلاح گردد و اجرايي شدن آن منوط به اعمال اصلاحت مذكور مي‌باشد.

قانون فوق مشتمل بر ماده واحده در جلسه علني روز دوشنبه مورخ ‌٥ ارديبهشت ماه ‌١٣٨٤ مجلس شوراي اسلامي تصويب و در تاريخ ‌١٤/٢/١٣٨٤ به تاييد شوراي نگهبان رسيد.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا