تکنولوژی

ارسال کمک‌های بشردوستانه با هواپیماهای کاغذی

هواپیماهای کاغذی دیگر فقط برای رد و بدل کردن یادداشت‌های مخفی بین همکلاسی‌ها کاربرد ندارد.با طراحی خلاقانه آزمایشگاه Otherlab ، این هواپیماها قادر خواهند بود که حتی جان انسان‌ها را نیز نجات دهند.

یک آزمایشگاه تحقیقاتی و مهندسی در شهر سن فرنسیسکو به نام Otherlab، موفق شده است پیشرفته‌ترین هواپیماهای کاغذی صنعتی را تولید کند. این گلایدرهای کاغذی، کاملا مشابه جنگنده های رادار گریز هستند و قادرند تا بیش از 2 پوند بار (مانند دارو، کیسه‌های خون و واکسن ) با خود حمل کنند و به عبارتی می‌توانند کمک رسانی‌های بشردوستانه به مردم مناطق دورافتاده را، سهولت ببخشند.

به صورتی طراحی شده است که علاوه بر داشتن طراحی آیرودینامیک،

این پروژه، بخشی از سیستم APSARA این لابراتوآر است که با استفاده از طراحی‌های محاسباتی، ماشین آلات هوایی کم هزینه تولید می‌کند. از آنجاییکه گلایدرهای APSARA، با استفاده از مواد اولیه ارزان قیمتی به نام mycelium تولید می‌شوند، کاملا تجزیه‌پذیر بوده و در مدت چند روز به چرخه زیستی باز‌میگردند. 

این گلایدرها علاوه بر داشتن طراحی آیرودینامیک ، با استفاده از قطعات الکترونیکی تعبیه شده( مانند GPS ، اتوپایلت، باتری‌های قابل بازیافت و غیره)، خود هدایت‌گر نیز هستند و همچنین قادرند قوطی‌های حاوی مواد خطرناک و حساس و یا همچنین مواد اولیه مورد نیاز مناطق محروم و یا ثعب العبور را حمل کنند. 

 

Mikell Taylor، مدیر پروژه آزمایشگاه اعلام کرد:

“ما این هواپیماهای کاغذی را به کارآمدترین شیوه ممکن،برای دسترسی به مناطق محروم و دورافتاده طراحی کردیم تا کمک‌های بشردوستانه را به دست مردم برسانیم. “

اما این هواپیما چگونه کار می‌کند: یک هواپیمای بزرگ‌تر، گلایدرهای APSARA را بلند کرده و به مکان تعیین شده‌ایی در آسمان انتقال می‌دهد. با بررسی شدت باد و دیگر فاکتورها، این گلایدرها رها می‌شوند و با حرکت مارپیچی به سمت زمین حرکت می‌کنند و در نقطه از پیش تعیین شده‌ایی روی زمین فرود می‌آیند.

مردم نیز بعد از فرود این هواپیما می‌توانند محصولات همراه با آنها را بردارند و بعد از آن ، هواپیما بعد از چند روز در طبیعت تجزیه می‌گردند و هیچ گونه آلودگی محیطی نیز به همراه نخواهد داشت.

منبع : آی تی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا