سمينار شهر مجازى در دانشگاه تهران برگزار شد
دنياى اقتصاد- به منظور ترغيب سياستگذاران كلان شهرهاى ايران براى اقدام به ساخت شهرهاى مجازى سمينارهاى با عنوان شهر مجازى در دانشكده علوم اجتماعى دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما در اين سمينار كه با حضور اساتيد و انديشمندان اين حوزه برگزار شد، ضرورتهاى ايجاد شهر مجازى، مقدمات، پيامدها، فوايد و مشكلات آن با توجه به نقش شهردارىها و ديگر ماكز دولتى و خصوصى بررسى شد.
بنابراين گزارش ازدحام و تراكم جمعيت بزرگ و تفاوت جمعيت شب و روز در شهرهايى مثل تهران، نيويورك، لندن و توكيو همراه با آلودگى گسترده نور، صدا، هوا و فضا و مساله ترافيك و زمان، منشا يافتن چارهاى براى كاهش آلام ناشى از زندگى در اين گونه شهرها شده است. مهمترين مساله در شهرها حركت جمعيت است. حركت جمعيت اعم از حركت با وسيله نقليه و يا ازدحام جمعيت در مراكز فروش و خدمات ادارى و رفاهى شهر، علت اصلى بسيارى از مسائل شهرى اعم از مسائل انسانى شهرى و يا حوادث و سوانح شهرى در شهرهاى بزرگ است.
با ظهور صنعت همزمان ارتباطات، كامپيوتر و به دنبال آن ارتباطات شبكهاى از طريق ارپانت و سپس شكلگيرى فراگير اين ارتباط در قالب اينترنت فضاى جديدى براى شهر به وجود آمده كه از آن تعبير به شهر مجازى مىشود.
ظهور شهر مجازى در درجه اول موجب كاهش حركت جمعيت در شهر واقعى و در درجه بعدى فضاهاى همزمان را بدون كاهش و اصطكاك با يك هندسه موازى امكانپذير مىسازد.