تفاهمنامه طراحی و اجرای 4 ابر پروژه در حوزه سلامت الکترونیک
در مراسمی با حضور مدیران عامل شرکتهای آوای فناوری اطلاعات سلامت وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و عصر دانش افزار، تفاهمنامه طراحی و اجرای 4 ابر پروژه در حوزه سلامت الکترونیک به امضاء رسید.
علی شوقیبنام مدیر روابطعمومی شرکت عصر دانشافزار با اعلام این خبر گفت: پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات، باعث تحول عظیمی در صنایع و حوزههای مختلف از جمله حوزه سلامت شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در اکثر کشورها، ابارهای همراه هوشمند جایگاه ویژهای در نظام سلامت دارند ادامه داد: ابزارهای همراه هوشمند، یکى از جدیدترین پدیدههاى تکنولوژیکى هستند که میتوانند فرآیندهای ارائه مراقبتهای سلامتی را اثربخشتر کرده و دستیابی به رتبه اول منطقه بر اساس سند چشم انداز بیست ساله کشور را میسر سازند.
شوقیبنام درباره جزئیات تفاهمنامه امضاء شده افزود: تفاهمنامهای که در تاریخ 18 آبان ماه 94 به امضای مدیران عامل شرکتهای آوای فناوری اطلاعات سلامت وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و عصر دانش افزار رسید، کلیات طراحی و اجرای چهار ابر پروژه در حوزه سلامت را تعیین میکند.
وی گفت: ابر پروژه سلامت وایفای (Salamat Wi-Fi ) ایجاد شبکه دسترسی وایفای در تمامی شهرهای ایران و ارائه سرویسهای الکترونیکی در حوزه سلامت در تمامی دانشگاهها و دانشکدههای پزشکی، خوابگاهها، بیمارستانها، مراکز بهداشتی درمانی، داروخانهها، آزمایشگاهها و مطب پزشکان را مورد تأکید قرار داده است.
مدیر روابطعمومی شرکت عصر دانشافزار درباره ویژگیهای دومین ابر پروژه با عنوان سلامت پی (Salamat Pay) گفت: ایجاد زیرساخت بانکداری مجازی و امن موبایلی در خانواده معظم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جهت سهولت پرداخت هزینهها در بیمارستانها، مراکز بهدشتی درمانی، داروخانهها، آزمایشگاهها، مطب پزشکان و سرویسهای ارزش افزوده و واریز مبالغ به حسابهای مجازی و امکان مدیریت مبالغ واریز شده از ویژگیهای این پروژه است.
شوقی بنام از پروژه Salamat Loyalty به عنوان سومین ابر پروژه نام برد و گفت: بر این اساس دسترسی به کلیه سرویسهای مرتبط با حوزه پیشگیری و سلامت اعم از اپلیکیشنهای حوزه سلامت مانند برنامه نسخهپیچ، برقراری ارتباط نزدیک بین بیماران و بیمارستان، سیستم نوبتدهی پزشکان، برقراری ارتباط بین دانشجویان و دانشگاه و… ممکن خواهد شد.
وی درباره ابر پروژه MVNO Salamat نیز گفت: ایجاد یک اپراتور موبایلی مجاز با ارائه سیم کارت با بستههای مختلف صوتی، پیام و دیتا که قابلیت اتصال به اینترنت پرسرعت 3G در اقصی نقاط داخل و خارج از کشور جهت سهولت در اتصال به تمام خدمات حوزه سلامت را داشته باشد نیز از ویژگیهای این ابر پروژه است.
شوقی بنام افزود: در طراحی و اجرای مگا پروژهSalamat MVNO ، شرکت «عصر انتقال دادهها» به نمایندگی از کنسرسیوم «عصر خدمات ارتباطات مجازی همراه» متشکل از شرکتهای عصر انتقال دادهها، حلما گستر خاورمیانه (FCT)، سرمایهگذاری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سرمایهگذاری عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات پارس، آزمون کیفیت، اندیشه تجارت میهن، همراه الکترونیک افق کیش (دفاتر پیشخوان دولت) و Transatel فرانسه مشارکت دارند.
وی درباره تاریخچه شرکت Transatel که از سهامداران این کنسرسیوم است گفت: این شرکت با بیش از 15 سال سابقه به عنوان پیشرو در زمینه اپراتورهای مجازی تلفن همراه در اروپا فعالیت میکند. شبکه این شرکت به 19 اپراتور اصلی تلفن همراه در جهان از جمله Orange متصل است که این تعداد طی 6 ماه آینده به 40 اپراتور در کشورهای مختلف خواهد رسید.