تکنولوژی

خريد شرکت اینترنتی Delicious از سوی يوتيوپ

همكاران سيستم- شرکت Delicious که از ارايه دهندگان خدمات بايگاني اجتماعي در اينترنت و توسعه دهنده ابزارهاي وب 2 محسوب مي‌شود، بر اساس آخرين مذاکرات به شرکت YouTube واگذار شد.
اين شرکت سال گذشته اعلام کرده بود که سهام Delicious را خريداري کرده است. از آن زمان، نحوه فعاليت اين شرکت اينترنتي بزرگ براي آينده نامشخص بود. اما هم‌اکنون «چاد هورلي» و «استيو چِن» موسسان شبکه اجتماعي تصويري YouTube مرکز جديدي را با نام Avos راه‌اندازي کرده‌اند که قرار است شرکت Delicious از اين پس زير نظر آن به فعاليت خود ادامه دهد.
به گفته دو شرکت ياهو و Avos، موسسان شرکت YouTube در نظر دارند نحوه استفاده از ابزارهاي شرکت Delicious را آسان‌تر کرده و جنبه تفريح و سرگرمي در خدمات اين شرکت را افزايش دهند. همچنين اعلام شده است که از اين پس خدمات Delicious با مديريت جديد به صورت کارآمدتر و دقيق‌تر براي مديريت اطلاعات و انتشار کاربران عرضه مي‌شود.
شرکت Delicious در سال 2003 فعاليت خود را با «جاشوا شاچِر» آغاز کرد که او پس از مدتي از شرکت جدا شد و در بخش توسعه ابزارهاي آنلاين مربوط به فضاي وب 2 با شرکت‌هايي مانند Flicker که از زيرمجموعه‌هاي ياهو محسوب مي‌شود، همکاري کرد.
شرکت Delicious با ابزارهاي خود به کاربران کمک مي‌کند لينک‌هاي اينترنتي مورد نظر خود را ذخيره کنند،‌ به اشتراک بگذارند و روي آن‌ها برچسب بزنند. اين شرکت همچنين در توسعه نسل آتي خدمات اينترنتي، ابزارهاي مبتني بر فضاي پردازش ابري، ابزارهاي بايگاني اينترنتي و … مبتني بر مرورگرهاي اينترنتي و رايانه‌هاي شخصي فعاليت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا