تهديد حيات انسان توسط اينترنت
مهر- سوزان گرینفیلد یکی از مشهورترین عصب شناسان انگلیسی درباره خطرات جدی که از جانب اینترنت، شبکه های اجتماعی و بازی های رایانه ای زندگی و عملکرد مغز انسان را تهدید می کند هشدار داد.
گرینفیلد به عنوان یکی از مهم ترین و مشهورترین دانشمندان زن انگلستان اعلام کرد این موضوع از اهمیتی برابر اهمیت تغییرات آب و هوایی برخوردار است به حدی که می تواند چگونگی حیات انسان را با خطر مواجه کند.
به گفته وی باید با این پدیده مانند یک موضوع جدی و مهم برخورد کرد نه اینکه دائما از آن چشم پوشی شود زیرا تاثیر اینترنت و شبکه های اجتماعی بر روی زندگی انسان بی سابقه است و از این رو باید خوب بودن یا مضر بودن آن برای زندگی افراد مورد بررسی جدی قرار گیرد.
گرینفیلد می گوید ب وجود تمامی پدیده های خوب و کاربردی که فناوری اطلاعات برای انسان به وجود آورده، باید به شدت درباره بهایی که برای این کاربردها پرداخت می شود احتیاط کرد. به گفته وی اینترنت در کنار ایجاد توانایی هایی مانند ضریب هوشی بالاتر، حافظه بهتر و قدرت پرازش بالاتر در انسانها، توانایی مانند قدرت انتقال را در آنها کاهش داده است.
همچنین استفاده از موتورهای جستجو برای یافتن موضوعات مختلف در یادگیری افراد اختلال ایجاد کرده و بازی های رایانه ای افراد را نسبت به گذشت لحظه های ارزشمند زندگی بی اعتنا می کند.
گرینفیلد معتقد است انسان فراتر از یک خوابگرد بی اختیار باید به جای رده بودن بر تکنولوژی حکمرانی کند و از آن برای انجام کارهای هیجان انگیز و سودمند استفاده کند.
بر اساس گزارش تلگراف، وی با تاکید بر اینکه قصد ایجاد هراس بی مورد ندارد به شواهدی اشاره می کند که از گفتگو با خانواده های مختلف جمع آوری کرده است، خانواده هایی که هر یک درباره تاثیرات تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات بر زندگی فرزندانشان نگران بوده اند.