ارز دیجیتال

معرفی و بررسی ارز دیجیتال بی ان بی (BNB)

اگر شما هم علاقه‌مند به دنیای بزرگ ارزهای دیجیتال باشید، بی‌شک حداقل یک‌بار نام بایننس (BNB) را شنیده‌اید. این عنوان همواره برای کاربران بازار ارزهای دیجیتال، تداعی‌کنندهٔ صرافی ارزهای دیجیتال است، اما نکتهٔ مهمی که در این میان وجود دارد، آن است که این عنوان تنها به یک بستر معاملات ارزهای دیجیتال منتهی نمی‌شود.

بی ان بی‌علاوه‌بر ایجاد یک بستر ایمن برای تبادل رمز ارزها، اخیراً توانسته است یک ارز بومی به نام بایننس کوین را عرضه کند. این رمز ارز ازجمله ارزهایی است که در مدت بسیار کوتاه عرضهٔ خود توانست در لیست محبوب‌ترین ارزهای دیجیتال قرار گیرد. اگر شما هم قصد دارید درمورد این ارز دیجیتال پرطرفدار اطلاعات کاملی را کسب کنید، با ما در صرافی والکس تا آخر این مقاله همراه شوید.

ارز دیجیتال بی‌ان بی (BNB) چیست؟

ارز بی‌ان بی‌در بازارهای مختلف ارزهای دیجیتال با عنوان اختصاری BNB معروف است. این ارز توسط صرافی بایننس در جولای سال ۲۰۱۷ به‌منظور جذب سرمایه برای توسعه و گسترش خدمات خود عرضه شده‌است. کلمهٔ بایننس ترکیبی از دو واژهٔ باینری و فایننس است، این دو واژه به ترتیب به معنای دو به دویی و مالی هستند.

توکن بایننس ابتدا بر روی بلاک‌چین اتریوم با استاندارد‌ای آر سی بیست اجرا می‌شد، اما بعدها این توکن به بلاک‌چین اصلی و انحصاری خود یعنی بایننس BNB هدایت شد. به زبانی ساده و قابل فهم، بایننس کوین همان توکن‌هایی است که در پلتفرم خود بایننس نیز قابل استفاده بوده و از این طریق در بازار آزاد معامله‌شده و ارزش آن‌ها نیز با نوسانات گسترده‌ای مواجه است.

یکی از ویژگی‌های اصلی صرافی بایننس، سرعت و پردازش بالای آن است که با عرضهٔ توکن انحصاری خود باعث شد تا توجه‌ها به‌سمت او معطوف شود.

چگونگی توزیع بایننس کوین

ارز دیجیتال BNB به‌صورت محدود عرضه شده و برای اولین با حدود ۲۰۰ میلیون عدد از این توکن در صرافی بایننس ارائه شد. این صرافی در ماجرای عرضهٔ اولیهٔ این توکن، حدود ۱۰ درصد از آن‌ها که معادل ۲۰ میلیون است را به سرمایه‌گذارهای فرشته تخصیص داد. حدود ۴۰ درصد از این توکن‌ها، به بنیان‌گذاران آن و ۵۰ درصد مابقی به مشارکت‌کنندگان عادی اعطا شد. صرافی بایننس اولین عرضهٔ اولیهٔ ICO خود را به میزان ۱۰۰ میلیون توکن از مورخ بی‌و ششم ژوئیه تا سوم جولای سال ۲۰۱۷ میلادی اجرا کرد.

در این برنامهٔ هوشمندانهٔ آی سی او (ICO)، این صرافی توانست بیش از ۱۵ میلیون دلار سرمایهٔ اولیه را برای خود جمع‌آوری کند. این سرمایهٔ گردآوری‌شده توسط این صرافی، به سه روش مختلف، به کار برده شد:

  • حدود ۳۵ درصد از بودجه برای راه‌اندازی پلتفرم بایننس و برنامهٔ آپدیتی آن استفاده شد.
  • نیمی از این بودجه برای برندینگ و تبلیغات بایننس استفاده شد.
  • حدود ۱۵ درصد از این سرمایه نیز برای هزینه‌های ضروری ذخیره‌سازی شد.

مکانیسم عملکردی ارز دیجیتال بایننس (BNB)

برخلاف باور عموم، ارز بایننس کوین مانند BTC، مبنی‌بر POW نیست. تمامی این نوع کوین‌ها از پیش با سقف معینی استخراج شده‌اند. صرافی بایننس برای کنترل قیمت این کوین‌ها اقدامات هوشمندانه‌ای را انجام داد. برای نمونه، این صرافی هر سه ماه یک‌بار، با استفاده از سود کارمزدها کوین‌های بایننس را از بازار خریداری کرده و آن‌ها را نابود می‌کرد (می‌سوزاند). این فرآیند تا زمانی ادامه یافت که عرضهٔ کوین BNB به ۱۰۰ میلیون عدد برسد.

همان‌طور که در مطالب بالا اشاره شد، ارز BNB به‌عنوان آلت کوین شناخته می‌شود. بدین معنی که این کوین از قوانین حاکم‌بر جامعهٔ بلاک‌چین‌ای آر سی ۲۰ تبعیت می‌کند. هدف از انجام این کار، افزایش امنیت این کوین‌ها در برابر سرقت است، به عبارتی دیگر نیازی نیست تا شما نگران دزدیده شدن کوین‌های خود در یک حملهٔ ۵۱درصدی باشید.

شما به‌عنوان کاربر، می‌توانید کوین‌های بایننس را خریداری کرده و مانند سایر ارزهای دیجیتال، در کیف‌پول یا ولت خود نگه‌داری کنید. زنجیرهٔ بسیار هوشمند BNB، به شکل موازی با زنجیرهٔ بایننس کار کرده و در پشتیبانی از تراکنش‌های پیچیده نیز کاربرد گسترده‌ای دارد. برای نمونه از این زنجیرهٔ هوشمند، در توسعهٔ برنامه‌های dApps و Defi استفاده می‌شود.

مکانیسم عملکردی ارز دیجیتال بایننس (BNB)
مکانیسم عملکردی ارز دیجیتال بایننس (BNB)

مزایای استفاده از بایننس کوین

خرید بی‌ان بی‌همواره مزیت‌های فراوانی دارد. درحقیقت بایننس کوین‌ها در مقایسه با سایر رمز ارزها، قابلیت‌های بسیار مطلوبی دارند، حتی برخی از این قابلیت‌ها را سایر کوین‌ها ندارند. برای نمونه ویزا کارت بایننس قابلیت این را دارد که پذیری BNB را افزایش دهد، چراکه استفاده از این کوین‌ها برای پرداخت، باعث می‌شود تا رمز ارز BNB به فیات تبدیل شود. این امر در فراگیرشدن بایننس‌ها و افزایش گسترهٔ کارایی آن‌ها تأثیر بالقوه‌ای دارد.

این کوین‌ها بهترین جایگزین برای اتریوم هستند، اما باید به این نکتهٔ مهم هم اشاره کنیم که قیمت بی‌ان بی‌از اتریوم ارزان‌تر بوده و همین امر نیز باعث شده‌است تا در فوریهٔ ۲۰۲۰، بسیاری از توسعه‌دهندگان، به شبکهٔ هوشمند بایننس تغییر مکان دهند.

افزون‌بر این موارد، کوین‌های بایننس قادر به تسریع انجام معاملات و تراکنش‌ها بوده و به همین دلیل تونسته‌اند صرافی بایننس را بیش از پیش در مرکز توجهٔ بازار آزاد قرار دهند. از دیگر مزایای بی‌ان بی‌ها می‌توان به فراهم کردن تریدهای ارزان و در عین حال پرسود اشاره کرد. به زبانی ساده‌تر، کوین‌های BNB دارای جفت ارزهای معاملاتی انحصاری خود بوده و به همین جهت کاربران برای انجام معاملات خود، نیازی به صرافی‌های دیگر ندارند. از نظر بسیاری از تحلیل‌گران و سرمایه‌گذاران بزرگ بازار ارزهای دیجیتال، این کوین‌ها آیندهٔ بسیار درخشانی خواهند داشت.

مزایای استفاده از بایننس کوین
مزایای استفاده از بایننس کوین

سخن پایانی

در این مقاله از والکس، درمورد ارزهای BNB توضیحات کاملی ارائه دادیم. ارزهای بی‌ان بی‌توسط صرافی بایننس عرضه شده‌اند. این نوع کوین‌ها برخلاف اتریوم و بیت‌کوین، مبنی‌بر pow نیستند. خرید بی‌ان بی‌در حال حاضر توسط بسیاری از سرمایه‌گذاران و سهام‌داران این ارز توصیه می‌شود، چراکه این افراد باور دارند آیندهٔ بسیار ارزشمندی در انتظار این کوین‌هاست.

از مهم‌ترین ویژگی‌ها و قابلیت‌های ارز بی‌ان بی، می‌توان به تسریع تراکنش‌ها و معاملات انجامی در صرافی انحصاری این کوین اشاره کرد. افزون بر این موارد، کاربران می‌توانند معاملات صحیح را با استفاده از موتور تطبیق مالکیت در این صرافی، به‌صورت مطمئن‌تر و سریع‌تر انجام دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا